Uguns skolas vadītāja: spēcīgas sievietes nav problēma. Visu mūsu problēma ir nobijies cilvēks... (10)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

 Uguns skolas vadītāja, biznesa pārrunu stratēģe un divu bērnu mamma Laura Dennler forumā "LĪDERE" runā tieši un atklāti par to, kas mūs biedē savu mērķū sasniegšanas ceļā. 

Kā iemācīties izmantot iekšējo spēku, kas mīt katrā no mums, sievietēm, un kā šo spēku pārvērst LĪDERES cienīgos panākumos un sasniegt vairāk? Atbildes uz šiem jautājumiem un to, kā sievietēm pārliecināt sevi, ka viņa ir stiprāka nekā domā, atklāja Ugunsskolas dibinātāja Laura Dennler.

Laura uzsvēra, ka tas, kas sievieti dzen uz priekšu, ir viņas bailes, ka viņa nav pietiekoši laba, ka viņu nemīlēs, ka viņa nav drošībā. Šīs bailes ātri vien pārvēršas vienā trakā dzīves skrējienā, un tad, kad sieviete vairs nespēj, ir novedusi sevi līdz “kliņķim”, tad nobremzē.” Tieši šīs bailes palīdz mazināt un atrisināt Lauras dibinātā Uguns Skola.

“Spēcīgas sievietes nav problēma. Visu mūsu problēma ir nobijies cilvēks, kurš nesaprot, cik spēcīgs viņš ir, kurš nemāk apieties ar savu spēku un kuram ir drausmīga komunikācija,” uzsvēra Laura Dennler. 

Seko līdzi foruma "Līdere" 2019 stāstiem - turpmākās nedēļas varēsi sieviešu uzrunas lasīt, klausīties un skatīties portālā TVNET!   

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu