Tramps niknojas par viņa izgriešanu no filmas "Viens pats mājās" Kanādā (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: kadrs no filmas

Kanādas raidorganizācija CBC svētku laikā demonstrēja slaveno filmu "Home Alone 2" ("Viens pats mājās 2"), no kuras bija pazudusi aina ar pašreizējo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Spriežot pēc Trampa tvitera ziņojumiem, viņu šis notikums pamatīgi saniknojis.

"Laikam Džastiam nepatīk, ka es viņam lieku maksāt par NATO un tirdzniecību!" vienā no tvītiem raksta Tramps.

Viņš runā par Kanādas premjerministru Džastinu Trudo, uz kuru Tramps pēdējoreiz publiski apvainojās NATO samitā decembra sākumā. Trudo tika nofilmēts, jokojot par Trampu kopā ar britu premjeru Borisu Džonsonu un Francijas prezidentu Emanuelu Makronu.

Tomēr Trudo nav nekāda sakara ar Kanādas raidorganizācijas CBC lēmumu. Kā norāda faktu pārbaudītāju vietne "Snopes", telekanāls jau kopš 2014.gada pārraida šo filmas versiju, no kuras izņemta Trampa aina. Tas darīts nevis politisku iemeslu dēļ, bet gan tāpēc, lai padarītu filmu īsāku, lēmumu pamatojusi raidorganizācija.

No 120 minūtes garās filmas kopumā izgrieztas astoņas minūtes, kuru vietā pārraidītas reklāmas, atklāj CBC.

Ziemassvētku vakarā Tramps pieminēja 1992.gadā iznākušo filmu "Home Alone 2" videozvanā ārvalstīs esošajiem ASV karavīriem, ziņo portāls "Deadline". "Es esmu filmā "Home Alone 2". Daudzi cilvēki to piemin katru gadu, īpaši ap Ziemassvētkiem. Viņi saka - īpaši mazi bērni -, viņi saka: "Es tevi tikko redzēju filmā." Viņi mani televīzijā neredz tādu kā filmā," teica Tramps.

Filmas pilnajā versijā aktiera Makolija Kalkina atveidotais varonis Kevins lūdz Trampam parādīt viņam ceļu Ņujorkas "Plaza Hotel". Tolaik Tramps bija tās īpašnieks.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu