Ļera Kudrjavceva nonākusi slimnīcā pārsprāguša krūšu implanta dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas TV zvaigzne Ļera Kudrjavceva sociālajos tīklos dalījusies ar savu stāstu par pirms vairākiem gadiem ievietotajām "mākslīgajām krūtīm" un to, kā viņa nokļuvusi uz ārtkārtas operāciju galda.

Pēdējo dienu laikā populārās televīzijas personības sociālajos tīklos parādījušās bildes no slimnīcas.

Sākotnēji Kudrjavceva situācijas apstākļus nav skaidrojusi, vien lūgusi komentāros atsaukties tās sievietes, kuras ir ievietojušas krūšu implantus. Tā kā atsaucība ir bijusi samērā liela, Ļera drīzumā publicējusi ierakstu, kurā skaidro, kā ir nokļuvusi slimnīcā. Izrādās, sievietei ir plīsis viens no silikona krūšu implantiem un tam iztecējis pildījums. Viņa steidzami nogādāta uz operāciju galda.

"Narkoze vēl nav pilnībā pametusi manu ķermeni un, iespējams, rīt nožēlošu savu atklātību, taču, ja mans ieraksts atturēs kaut pāris meitenes no krūšu implantu ievietošanas, tas nebūs darīts velti. Pirms 15 gadiem Sanktpēterburgā ievietoju silikona implantus.

Sertifikātā bija rakstīts - mūža garantija, savukārt ārsts galvoja, ka tādiem var kaut ar tanku braukt pāri.

Toreiz nebija brīvi pieejamas informācijas - bijām izmēģinājuma trusīši. Katru gadu gāju pārbaudīties. No sākuma sūtīja uz ultraskaņas izmeklēšanu, tad uz magnētisko rezonansi," raksta Ļera.

Viņa turpina: "Ārstu verdikts bijis skarbs - pēdējos piecus vai sešus gadus ir pārplēsts kreisās krūts silikona implants. Notika ārkārtas operācija implanta un iztecējušā silikona izņemšanai, kas bija ļoti agresīva."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

"Meitenes, šis ieraksts ir jums, man ir daudz informācijas. Jūsu izvēle - sadzirdēt vai ne. Tuvākajās dienās uzrakstīšu par "krūšu implantu slimību". Ceru, ka pieņemsiet mani arī tādu, kāda esmu. Palieciet veselas!" - raksta Kudrjavceva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu