Valkā kopīgas alkohola lietošanas laikā sadurts vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ziemassvētku naktī Valkā kopīgas alkohola lietošanas laikā sadurts vīrietis, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Viņa stāstīja, ka 25.decembra naktī policijas darbinieki no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta saņēma informāciju, ka Valkā kādā dzīvoklī atrodas vīrietis ar durtu brūci. Notikuma vietā konstatēts, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā vīrietim izcēlies konflikts ar paziņām, kas beidzies ar miesas bojājumu nodarīšanu, iedurot ar nazi. Cietušais nogādāts slimnīcā medicīniskās palīdzības sniegšanai, bet iespējami vainīgās personas pametušas notikuma vietu.

Veicot izmeklēšanas darbības, tajā pašā naktī izdevās noskaidrot iespējamos vaininiekus - 1981.gadā dzimušu vīrieti, kā arī 2002.gadā un 2003.gadā dzimušus jauniešus. Policija noskaidroja, ka jaunieši devušies prom no dzīvokļa, bet vēlējušies turpināt izklaidēties, tāpēc aizdedzinājuši divus šķūņus Valkā, Poruka ielā un Raiņa ielā, stāstīja Vaskāne.

Par notikušo Valkas policijā sākti kriminālprocesi par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, kā arī par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Policija turpina lietas izmeklēšanu, pauda policijas pārstāve. 

Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un ziņoja par redzēto Valkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu