No amata atkāpies VNĪ padomes loceklis Ansis Grasmanis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Valsts nekustamie īpašumi" padomes pārstāvis Ansis Grasmanis
"Valsts nekustamie īpašumi" padomes pārstāvis Ansis Grasmanis Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien no amata atkāpies VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) padomes loceklis Ansis Grasmanis, informēja VNĪ.

Grasmanis nolēmis turpmāk aktīvāk pievērsties starptautiskās sadarbības projektiem Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) uzdevumā un vienlaikus arī darboties sociālajā uzņēmējdarbībā.

Par turpmāko VNĪ vadības modeli tiks paziņots atsevišķi.

Grasmanis norādīja, ka kapitālsabiedrība īstenojusi būtisku un ekonomiski pamatotu pārmaiņu vadību, lai efektīvi apsaimniekotu nekustamos īpašumus. Viņa ieskatā, uzņēmuma stratēģiski pārdomātai darbībai arī nākotnē svarīgi rūpēties par to, lai uzņēmumā strādātu kompetenta un atbildīgu ekspertu komanda, kas cits citu papildina ar savām zināšanām un prasmēm. 

Grasmanis pievienojās VNĪ padomei 2017.gada 2.maijā. Viņš ir ERAB nominētais direktoru padomes loceklis Biznesa bankā Kosovā. Grasmanis arī konsultē finanšu jomas uzņēmumu Ukrainā. Viņš kopā ar ģimeni attīsta sociālo uzņēmumu "Senā klēts", kas popularizē etnogrāfiski pareizus tautastērpus. 

Jau ziņots, ka 6.decembrī no amata atkāpās VNĪ padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis, līdz ar to patlaban VNĪ padomē darbu turpina tikai padomes priekšsēdētāja vietniece Inta Komisare. 

VNĪ dibināts 1996.gadā, un tā vienīgā īpašniece ir Finanšu ministrija. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu