Kā no filmas: pārdošanā nonākusi futūristiska "Zvaigžņu ceļa" māja (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Prestižajā tehnoloģiju un biznesa pilsētā Silīcija ielejā pārdošanā ir nonākusi privātmāja, kas īpaši piesaistīs filmas "Zvaigžņu ceļš" fanus. 

Savdabīgās mājas autore un arī īpašniece ir pakistāniešu izcelsmes arhitekte Malika Juanida, kas ir arī liela moderno tehnoloģiju piekritēja un zinātniskās fantastikas filmu cienītāja. Viņas celtais nams ir teju pilnībā aprīkots ar tehnoloģijām, piemēram, pneimatisko liftu, ar viedtālruni kontrolējamu apgaismojumu, mūziku, telpu temperatūru, peldbaseina un dušas ūdens temperatūru.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Viens no neparastākajiem nama elementiem ir milzīgs lidostas angāra logs, kas nosedz veselus divus mājas stāvus. Šo milzīgo logu ir iespējams pacelt augšup, tādējādi apvienojot mājas iekšpusi ar pagalmu, kuru var apskatīt no stikla "levitējošās" ēdamzonas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ēkas cena ir 10 miljoni ASV dolāru, un tā sastāv no sešām guļamistabām, pagalma, baseina, kuru var redzēt no virtuves, ēdamistabas un viesistabas. Īpašums aizņem teju 11 000 kvadrātmetru, vēsta žurnāls "The Wall Street Journal".   

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu