"Maxima Latvija" valdi atstājusi Kristīne Āboltiņa (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lielveikals
Lielveikals Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 27.decembrī, mazumtirgotāja "Maxima Latvija" valdē amatu atstājusi līdzšinējā valdes locekle un operacionālā vadītāja Kristīne Āboltiņa, informēja uzņēmumā.

Āboltiņa "Maxima Latvija" augstākās vadības komandai pievienojās 2016.gada vasarā operacionālās vadītājas amatā, savukārt gadu vēlāk tika iecelta par valdes locekli.  

"Maxima Latvija" valdē patlaban ir pieci valdes locekļi - valdes priekšsēdētājs un uzņēmuma vadītājs Andris Vilcmeiers, personāla departamenta direktore Gunita Ķiesnere, komercdirektors Viktors Troicins, korporatīvais vadītājs Jānis Vanags un finanšu direktors Valdis Zeps.

TVNET jau ziņoja, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 776,624 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 5,6% un bija 21,915 miljoni eiro.

Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste", bet patiesais labuma guvējs - bagātākais Lietuvas iedzīvotājs Nerijs Numavičs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu