Gandrīz īsta ABBA Rīgā! (1)

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp

Šā gada izskaņā daudzi noteikti izmantoja iespēju aizceļot uz septiņdesmitajiem gadiem - laiku, kad blakus pankrokam un glemrokam mūzikas klubos Eiropā dominēja disko. Arēnā Rīga svētdienas vakarā norisinājās īpašs šovs. Aplūko foto! 

Zviedru supergrupa ABBA, visticamāk, vairs nekad neuzstāsies - "ne par miljardu, ne par diviem", reiz izteicies grupas mūziķis Bjerns Ulveuss (Björn Ulvaeus), taču kvarteta mūzika vēl aizvien ir ļoti pieprasīta. Īpaši pēc lieliskajām Holivudas "Mamma Mia!" filmām. Tāpēc nav brīnums, ka tā dēvētie veltījuma ansambļi ir guvuši iespēju pulcēt tūkstošu auditoriju, precīzi emulējot kādu konkrētu klasisku ansambli. 

Arrival From Sweden ir viena no labākajām ABBAs versijām - ar autentiskiem tērpiem, kustībām un instrumentiem uz skatuves tiek radīta ABBAs ilūzija. Grupas priekšnesumi un skatuves tēli ir tik tuvi oriģinālam, ka grūti pamanīt atšķirību. Šo sajūtu papildina oriģinālo ABBA koncertmūziķu iesaistīšana. Rīgas koncertā basa partijas spēlēja Maiks Vatsons (Mike Watson), kurš piedalījies vairāku ABBA albumu ierakstos un turnejās. Viņš arī izmantots par Napoleona modeli, kas attēlots uz albuma Waterloo vāka.

Aplūko foto no koncerta "Arēnā Rīga".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu