Šovakar Rīgā satiksmei slēgs 11.novembra krastmalu un citas pieguļošās ielas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vecrīgas panorāma
Vecrīgas panorāma Foto: TVNET

Saistībā ar Jaunā gada sagaidīšanas svinību norisi šovakar Rīgā satiksmei tiks slēgta 11.novembra krastmala un piegulošās ielas, informēja Rīgas domē.

No šodienas plkst.20 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē starp Jaunielu un Poļu gāti.

Savukārt no plkst 22 līdz 1.janvāra plkst.15 transportlīdzekļu satiksme tiks slēgta 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai, Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē - no Jaunielas līdz Bīskapa gātei un Poļu gātei.

Šajās dienās Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai tiks organizēta divvirzienu satiksme.

Savukārt no šodienas plkst.8 līdz 1.janvāra plkst.7 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme uz "AB dambja".

Jaungada sagaidīšanas svinību laikā no 31.decembra plkst.23.30 līdz 1.janvāra plkst.00.20 nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Akmens tilta, Kuģu ielā, Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Staraja Rusas ielai, nobrauktuvē no Akmens tilta uz Kuģu ielu un Mūkusalas ielā zem Akmens tilta. 

Tāpat arī no 31.decembra plkst.18 līdz 1.janvāra plkst.4 tiks slēgta satiksme Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu