Krievijā nokopēts Tesla Cybertruck. Uz to skatoties, sāp acis (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viens no vispretrunīgāk vērtētajiem 2019.gada automobiļiem viennozīmīgi ir Tesla Cybertruck.

Ložu necauršaujami stikli un virsbūves paneļi, no kuriem droši varētu būvēt raķetes lidošanai kosmosā, kā arī virsbūves dizains, kas zīmēts ar vistaisnāko lineālu. Tā īsumā var raksturot Tesla Cybertruck, kas kopš novembra regulāri parādās ne tikai pasaules medijos, bet arī uz ielas Losandželosas apkārtnē un tagad arī Krievijā. Jāteic gan, ka tas nav oriģināls Cybertruck, bet dažu auto entuziastu pašdarinājums, kas par laimi paliks tikai viens vienīgs, unikāls eksemplārs. 

Krievu Tesla Cybertruck, kā tapšanas process iemūžināts video, kas savukārt ievietots tīmekļa vietnes YouTube kanālā Пушка Гараж, bāze ir LADA 2109 jeb, kā mēdz teikt sarunvalodā - devītais Žigulis.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nosakot pārbūves izmaksu un laika limitu, jau sākotnēji var prognozēt, ka nekas prātīgs no šī projekta nesanāks, jo 30 000 rubļu jeb 434 eiro un 24 stundas, lai no Žiguļa pagatavotu Tesla, nudien nav daudz. Tomēr projekta īstenotāji ir apņēmības pilni un garāžu kooperatīvā ķeras pie darba. Kas no tā sanāca, redzams zemāk pievienotajā video. Un, lai gan krievu Tesla Cybertruck galu beigās izmaksā daudz vairāk un tā radīšana prasa arī daudz vairāk laika nekā sākotnēji prognozēts, projekts var kalpot par iedvesmu citiem entuziastiem ar visvienkāršākajiem līdzekļiem, savām rokām un iztēli īstenot visneparastākās idejas.

Nobeigumā daži fakti par īsto Tesla Cybertruck. Kad auto pirmo reizi izbrauca uz skatuves, maz bija tādu, kuri bija sajūsmā. Vairāk izskanēja viedoklis, ka Tesla Motors ar Īlonu Masku priekšgalā sev rok bedri. Tomēr pavisam īsā laikā kļuva skaidrs, ka vizionārs Masks ir trāpījis desmitniekā. Jo, lai gan Cybertruck ražošana sāksies ne agrāk kā 2021.gada nogalē un piegādes attiecīgi tikai 2022.gadā, pasūtījumu skaits jau pārsniedz ceturtdaļmiljonu.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu