Atklāj moderatoru komandas, kas strādās jaunajā TV3 ziņu dienestā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

No 6. janvāra tiks paplašināts mediju grupas "TV3 Group" kanāla TV3 ziņu un informatīvo raidījumu apjoms, un to komanda ir izveidota, apvienojot TV3 un LNT ziņu dienestu speciālistus, informē "TV3 Group" komunikācijas speciāliste Alise Mališko.

Jaunajā programmā ietilps rīta raidījums "900 sekundes", raidījums "Bez tabu", kā arī vakara ziņas, kurās būs arī sporta un laika ziņas, un informatīvais raidījums "Degpunktā".

Jaunums būs "TV3 Ziņas īsumā". Tajās skatītājus īsi informēs par dienas svarīgākajiem notikumiem. Jaunā ziņu un informatīvo raidījumu komanda ir izveidota, apvienojot TV3 un LNT ziņu dienestu profesionāļus.

"900 sekundes" ēterā būs skatāmas no 6. janvāra plkst 6. Tajā skatītājus darbadienu rītos uzrunās raidījuma moderatori Kristīne Garklāva, Arta Skuja un Tālis Eipurs. Ivo Jurkāns un Ģirts Krastiņš pildīs gan moderatoru, gan žurnālistu pienākumus.

Par aktualitātēm sportā vēstīs Toms Prāmnieks un Kaspars Dvinskis, savukārt par gaidāmo laiku - Māris Grigalis un Mārtiņš Spuris. Rīta raidījumu "900 sekundes" producēs līdzšinējā raidījuma producente Diāna Vīlipa - Folka un bijusī LNT Ziņu producente Ilze Aginta.

"Bez tabu" no 6. janvāra tiks demonstrēts plkst. 19.10. Tajā skatītājus uzrunās līdzšinējie raidījuma vadītāji - Agnese Drunka, Evelīna Strazdiņa, Egons Reiters un Juris Šteinbergs.

Evelīna Strazdiņa
Evelīna Strazdiņa Foto: Lita Krone/LETA

Jaunās komandas veidotās "TV3 Ziņas" darbadienās un sestdienās būs skatāmas plkst. 20, bet svētdienās plkst. 19. Par aktualitātēm skatītājus informēs līdzšinējie moderatori Arnis Krauze, Kristīne Anže un Edijs Bošs, un raidījumu producēs līdzšinējais "TV3 Ziņu" producents Alvils Vīksne un bijušais "LNT Ziņu" producents Valdis Francis.

Tām sekos aktualitātes sportā un laika ziņas. To moderatori darbadienās būs Raitis Zapackis un Kristaps Tālbergs, bet sestdienās - Ilona Skorobogatova.

Jaunais raidījums "TV3 Ziņas īsumā" būs skatāms plkst. 18.

Raidījums "Degpunktā" ēterā būs plkst. 20.40. To vadīs moderatori Diāna Eisaka un Kristaps Rūķītis. Raidījumu producēs līdzšinējais producents Agris Blumfelds.

Kanāls LNT, kā arī Kanāls 2 turpinās darbību saskaņā ar spēkā esošajām licencēm, līdz brīdim, kad tiks izsniegtas jaunās licences. No trešdienas, 1. janvāra, kanāls LNT, kas pēc jaunās licences saņemšanas mainīs zīmola nosaukumu uz TV3 Life, piedāvās gan jaunu vizuālo identitāti, gan plašu programmu izklaidei, iedvesmai un atpūtai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu