Ušakova brīdina sievietes par bēdīgi slavenā krāpnieka uzdarbošanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par vienu no 2018. gada skaļākajiem skandāliem kļuva dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš apkrāpj sievietes. Lai gan pērn skandāls norima, Ušakova atkal brīdinājusi dāmas par vīrieša iespējamu jaunu uzdarbošanos.

Ušakova vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākiem ekrānuzņēmumiem, kuros redzams, kā ar kādu sievieti sarakstās bēdīgi slavenais krāpnieks, tiesa, izmantojot citu vārdu. 

Sarakste starp abām personām notiek kādā iepazīšanās aplikācijā, kur vīrietis sliktā angļu valodā apgalvo, ka ir Latvijā "ietekmīga persona ar lielu biznesu", tādēļ fotogrāfijas vietnē neesot viņa. Lai apskatītu viņa īsto profilu, vīrietis aicina apmeklēt "Instagram" un meklēt Ronalda Alpes vārdu. 

Sievietes neuzķerties uz šo krāpnieku aicina arī dziedātāja un topošā kinorežisore Liene Greifāne: "Iegaumējiet šo seju, pirms ejat uz randiņu ar kādu no "Tinder"! Meitenes raksta, ka mēdz uzdoties par ārzemnieku. Esiet uzmanīgas! Lai laimīgs jaunais gads!"

Foto: instagram/LieneGreifane
Foto: Instagram/ ushakovaonair
Foto: Instagram/ ushakovaonair
Foto: Instagram/ ushakovaonair

Lai gan ir iespējams, ka konkrētais profils ir viltus, kādam cilvēkam tikai uzdodoties par Alpi, gan Ušakova, gan Greifāne ir pārliecinātas, ka vīrietis jau atkal uzdarbojas un cenšas apkrāpt dāmas. 

Atgādinām, ka 2018. gada izskaņā dziedātāja un radio balss Liene Ušakova sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām daiļā dzimuma pārstāvēm par kādu vīrieti vārdā Ronalds Alpe, kurš krāpjot sievietes. 

Kā vēstīja Liene, abiem izveidojies galvu reibinošs romāns, kura laikā Ušakova viņam sarakstē atklājusi savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtījusi seksa video. Tam pāri - vīrietim ir pieejami arī Lienes pases un citi dati. 

Kā vēlāk atklājies, vīrietis, neraugoties uz to, ka ir precējies ar gaidībās esošo šova "Latvijas princese" zvaigzni un audzina divus bērnus, apkrāpis vēl vismaz 500 sievietes

Pēcāk Ušakova publicēja viņas un Alpes saraksti, kā arī telefonsarunas ierakstu, kurā vīrietis, raudot klausulē, atzīst savu vainu un izmisīgi vaicā, ko Liene vēlas saņemt par "Facebook" ieraksta izdzēšanu, kā arī norāda, ka būtu viņai atklājis visu patiesību, ja "mīlnieki" būtu atsākuši tikties. 

2019. gada februārī atklājās, ka Ušakovai slēgts bankas konts un viņai lūgts bankai sniegt "pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem kontā, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu