Zilupē iereibis vīrietis ielaužas svešā mājā un aizmieg (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Gada nogalē kādā privātmājā Zilupē ielauzies un aizmidzis iereibis vīrietis, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

1989.gadā dzimušais vīrietis ielauzies 1985.gadā dzimušās privātmājā, salaužot durvis no ārpuses. Pēc ielaušanās vīrietis aizmidzis.

Noskaidrots, ka vīrietis bijis 2,7 promiļu reibumā. Viņš nogādāts uz atskurbtuvi.

Savukārt 2020.gada pirmajā dienā Zilupē uz atskurbtuvi nogādāts kāds iereibis 1950.gadā dzimušais, kurš nodarījis miesas bojājumus 1969.gadā dzimušai sievietei. 

Policijai ziņots arī, ka Zilupes novada Zaļesjes pagastā ir piekauti divi vīrieši un uz Rēzeknes slimnīcu aizvests 1990.gadā dzimušais. Viņu piekāvis kāds paziņa, 1996.gadā dzimis vīrietis.

Tāpat Kursīte informē, ka diennakts laikā policijas darbinieki aizdomās par laupīšanu Līvānos aizturējuši kādu vīrieti.

31.decembrī pirms plkst.4 policijā tika saņemts izsaukums, ka kāds vīrietis, piedraudot ar fizisku vardarbību, uzbrucis 2001.gadā dzimušam pusaudzim un nolaupījis mobilo tālruni "Iphone 6".

Par notikušo sākts kriminālprocess. Veicot operatīvās informācijas apstrādi, diennakts laikā atrasta aizdomās turamā persona - 1996.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā. Mobilais telefons tika atgūts un atdots īpašniekam.

Par svešas kustamas mantas nolaupīšanu, ja tā saistīta ar vardarbību vai vardarbības piedraudējumu, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai ar naudas sodu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu