Cēsu "Fonoklubā" norisināsies jubilejas “Nekvalitatīvās mūzikas nakts”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Fonoklubs
Fonoklubs Foto: publicitātes

Sestdien, 4. janvārī, Cēsu “Fonoklubā” sāksies tradicionālā “Nekvalitatīvās mūzikas nakts”, kas šogad svin savu 10. pastāvēšanas gadu. Vakara gaitā uz skatuves kāps astoņi ansambļi un viens dīdžejs.

Mākslinieku sarakstu šogad veido dziesminieki Zaķis, Grautiņš un Edža Niknais, kā arī grupas “Kabanos”, “Aptiekas bēru ansamblis”, “Sems un Prērijas Kaucēji”, “Seksuālie fanātiķi” un “Meinards”. Par dejām vakara gaitā gādās dīdžejs Nenotveramais Atriebējs.

Šis pasākums būs īpašs ar mūziķa Edža Niknā atgriešanos uz skatuves, kurš aptuveni pirms dekādes guva plašu atpazīstamību ar tādām dziesmām kā “Lauztās lūpas (feat. Shalle)”, “Pirmais puika pagalmā”, “Rīta stienis” un daudzām citām.

“Nekvalitatīvās mūzikas nakts” ir humora un pašironijas piepildīts vakars, kurā savām muzikālajām fantāzijām vaļu dod gan pavisam nepieredzējuši, gan profesionāli mūziķi. “Šis gads atšķiras ne tikai ar jubilejas faktoru, bet arī ar to, ka pirmo reizi netika izsludināta pieteikšanās, jo, tuvojoties pasākumam, interese no mūziķiem bija tik liela, ka pasākuma programma tika piepildīta ļoti laicīgi,” pastāstīja “Fonokluba” programmas direktors Marts Sildniks.

Sakarā ar piepildīto nakts programmu, klubs strādās pagarinātā režīmā un savas durvis vērs jau pulksten 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu