Ķēniņam rezultatīva piespēle NLA čempionātā

Punnenovam otrais papildlaiks pēc kārtas
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kamēr vārtsargs Ivars Punnenovs jau otro maču pēc kārtas savu komandu Langnau "Tigers" aizveda līdz papildlaikam.

"Laussane" viesos ar 5:4 (0:2, 3:2, 1:0, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja "Biel".

Ķēniņš laukumā pavadīja 18 minūtes un 15 sekundes, no kurām pusotru minūti nospēlēja vairākumā. Uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja komandas otro vārtu guvumā, reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaru nesošo "bullīti" iemeta Kristofs Bērči.

Citā spēlē "Tigers" mājās ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja "Davos".

Punnenovs savu komandu jau otro spēli pēc kārtas aizveda līdz papildlaikam, šajā duelī tiekot galā 20 no 22 metieniem, atvairīdams 90,91% raidījumu. 

Šai spēlei pieteikts nebija Toms Andersons.

Visbeidzot Ženēvas "Servette" viesos ar 5:1 (1:1, 3:0, 1:0) uzvarēja "Zug", kas ir čempionāta līdervienība.

Deniss Smirnovs uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 12 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā viņš izdarīja vienu metienu un uzvarēja sešos no desmit iemetieniem. Hokejists spēli pabeidza ar neitrālu lietderību. 

Vēl nepilnas četras ar pusi minūtes laukumā bija arī aizsargs Sandis Smons, kura rēķinā viens bloķēts metiens un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Ženēvas komanda ar 59 punktiem 33 mačos ieņem otro vietu, bet "Zug", kas aizvadījusi par divām spēlēm vairāk, ar tikpat daudz punktiem ir pirmā. "Laussane" 33 spēlēs iekrājusi 53 punktus, ierindojoties piektajā vietā, bet divas pozīcijas zemāk ir "Tigers" ar 47 punktiem 32 dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu