Lielbritānijā par 48 vīriešu izvarošanu piespriež mūža ieslodzījumu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Reinhards Sinaga
Reinhards Sinaga Foto: AFP / Scanpix

Kādam Lielbritānijas iedzīvotājam, kurš jaunā tiesas prāvā atzīts par vainīgu 48 vīriešu izvarošanā, piespriests mūža ieslodzījums, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

36 gadus vecajam Reinhardam Sinagam tika izvirzītas apsūdzības 159 seksuālos uzbrukumos, un viņš atzīts par vainīgu 48 epizodēs.

Sinaga pie Mančestras naktsklubiem iepazinies ar vīriešiem un aicinājis viņus pie sevis ciemos. Savās mājās viņš ciemiņus sazāļojis, bet pēc tam viņus seksuāli izmantojis. Savas darbības vīrietis regulāri filmējis.

Kā uzsvēra policija, Sinagas upuru skaits varētu būt daudz lielāks – vismaz 190.

Mūža ieslodzījums Sinagam piespriests laikā, kad viņš jau izcieš vismaz 20 gadu cietumsodu par seksuāliem uzbrukumiem, par kuriem viņš notiesāts divās iepriekš notikušās prāvās, kas notika 2018.gada vasarā un pagājušā gada pavasarī.

Visās tiesas prāvās Mančestras iedzīvotājs, kurš ir Indonēzijas pilsonis, tika atzīts par vainīgu 136 izvarošanas epizodēs, kas viņu padara par pastrādāto uzbrukumu skaita ziņā ražīgāko sērijveida izvarotāju Lielbritānijas vēsturē.

Sinaga tika aizturēts 2017.gada jūnijā, kad viens no viņa sazāļotajiem upuriem uzbrukuma laikā atguva samaņu, – upurim izdevās atbrīvoties no varmākas un izsaukt policiju.

Kā pavēstīja policija, Sinaga savus uzbrukumus varētu būt veicis desmit gadu periodā.

Varmākas reālais upuru skaits varētu arī netikt noskaidrots.

Sinaga noliedza vainu visās viņam izvirzītajās apsūdzībās, norādot, ka visos gadījumos seksuālā aktivitāte notikusi pēc abpusējas piekrišanas.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu