Trīs automašīnu sadursmē uz Rīgas apvedceļa gājusi bojā autovadītāja (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieka foto

Pirmdien trīs automašīnu sadursmē Mārupes novadā gājusi bojā autovadītāja, informēja Valsts policijā.

Negadījums notika plkst.14.37 uz Rīgas apvedceļa, posmā Salaspils - Babīte. Tajā sadūrās automašīnas "Toyota", "Volkswagen" un "Mercedes". 

Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja "Toyota" vadītāja, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Tāpat traumas guva "Volkswagen" vadītājs, kurš tika nodots mediķu aprūpē. 

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā aģentūrai LETA skaidroja, ka negadījuma apstākļu skaidrošanai sākts kriminālprocess. Sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā iesaistītas automašīnas "Volvo S70" un "Audi A4", kas brauca no Rīgas uz Liepāju, un "Peugeot Boxer", kas brauca virzienā no Liepājas uz galvaspilsētu.

"Peugeot" vadītājs, "Audi" pasažiere un "Volvo" esošais pasažieris nogādāti ārstniecības iestādēs. Savukārt bojāgājušais ir "Volvo" vadītājs.

Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju. Aculiecinieki var zvanīt pa tālruni 63004266 vai 110. 

Kā vēstī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, automašīnu sadursmes rezultātā cieta četri cilvēki, kas paši saviem spēkiem izkļuva no automašīnām. 

Vēl vienam cilvēkam, kurš bija iespiests automašīnā, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Ugunsdzēsēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību bojāgājušo izgrieza no automašīnas. 

Pēc tam ugunsdzēsēji sakārtoja ceļa braucamo daļu, vai varētu atjaunot satiksmi.  

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un divi gājuši bojā. 

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 511 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 192 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvu braukšanu un pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu