"airBaltic" aprīlī sāks lidojumus jaunā maršrutā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Airbaltic lidosta
Airbaltic lidosta Foto: airBaltic

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šogad 1.aprīlī sāks lidojumus starp Rīgu un Krievijas pilsētu Jekaterinburgu, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka Jekaterinburga būs lidsabiedrības 14. jaunais galamērķis 2020.gada vasaras maršrutu kartē. 

Jekaterinburga būs sestais "airBaltic" galamērķis Krievijā, pavēstīja kompānijā, piebilstot, ka pārvadāto pasažieru skaits maršrutos starp Rīgu un Krievijas pilsētām aug katru gadu, tostarp 2019.gadā pieaugums bija par 16%.

"airBaltic" no Rīgas uz Jekaterinburgu lidojumus veiks divas reizes nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnu, pasažieriem ceļā pavadot aptuveni trīs stundas un piecas minūtes.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" peļņa 2018.gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu