"Jūtamies štruntīgi!" Virsnīšu ģimene atradusies un izskaidro "pazušanas" iemeslus (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kristine_virsnite

Pēc teju piecu dienu atrašanās ārpus sakariem Virsnīšu ģimene beidzot devusi par sevi ziņu.

"Mana Latvijas telefona SIM karte pazuda Marokā, tāpēc neesmu sazvanāma," piebilst Virsnīte. 

"Īsāk sakot - mums ir nereāli draugi un ģimene, kuri sacēla kājās puspasauli, mūs meklējot, un mēs zinām, ka nepazudīsim! Mēs jūtamies riktīgi štruntīgi, jo likām savējiem un arī ļoti daudziem no jums tik ļoti uztraukties, te Āfrikā laiks citādāk plūst, taču apsolām, ka par to, ja nebūsim sasniedzami, ziņosim iepriekš, jo šķiet, ka tā atkal varētu būt Mauritānijā. Draugi, tas nebija ar nodomu!" - pauž Kristīne.

Savukārt vietnē "Facebook" Kristīne atklāj, ka ģimenes meklēšanā ticis iesaistīts Interpols.  "Gambijā ir milzu korupcija un strādā viņi švaki, jo šodien, šķērsojot robežu, neviens pat neieminējās, ka esam meklēšanā," sašutusi ir viņa.

Jau ziņots, ka Virsnīšu ģimenes sekotāji sociālajos tīklos pauda bažas, ka ģimene piekto dienu nav par sevi likuši manīt. 

Atgādinām, ka Virsnīšu ģimene - Kaspars, Kristīne un abu bērni Amēlija un Kristaps - novembra izskaņā devās aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu