Trešdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 8. janvārim.

AUNS Mīlestības un piedošanas diena. Vari garīgi pilnveidoties, varbūt palasi atbilstošu literatūru. Vari apmeklēt baznīcu, izsūdzēt grēkus. Darba lietas ies no rokas, ja būsi ticis skaidrībā par savām vēlmēm.

VĒRSIS Neieslīgsti dzīves pelēcībā, neļauj ikdienas sīkumiem nomākt galveno. Tev priekšā stāv diži darbi, proti tikai tos saskatīt! Daži Vērši ziedosies cēlas idejas vārdā vai iesaistīsies labdarības kustībā.

DVĪŅI Sākot no šodienas, nopietnāk pieej naudas jautājumu kārtošanai. Nav vēlami lieli tēriņi, ja ienākumi nav stabili. Varbūt tev piedāvās izdevīgu darījumu, bet uz drīzu peļņu gan nevajadzētu cerēt.

VĒZIS Ne pārāk jauka diena. Varbūt nejutīsies īsti vesels. Neuzkrauj labprātīgi sev plecos lielu pienākumu nastu un neļauj to darīt citiem. Paaugstinātais jūtīgums var izraisīt strīdu ģimenē.

LAUVA Pretrunīga diena. Var gan uzsmaidīt veiksme, gan tieši pretēji. Ja negribi iekulties nepatikšanās, labāk atturies no riska, nesāc neko jaunu. Vakarā liecies tā agrāk uz auss.

JAUNAVA Ja šķiet, ka netiksi galā ar uzdotajiem pienākumiem, labāk nemaz neķeries tiem klāt. Nav vēlami darbi, kuri prasa lielu garīgu piepūli. Ar tieslietām saistītos jautājumus labāk atstāt uz citu dienu!

SVARI Atsakies no lieliem projektiem, jauniem darbiem, tiec galā ar jau iesāktām lietām. Labāk ieņemt nogaidošu pozīciju. Pārlieka aktivitāte var nodarīt kaitējumu veselībai. Vari sākt ārstēšanās kursu, diētu.

SKORPIONS Nebūs nekāds brīnums, ja sajutīsi augstāko spēku ietekmi, palīdzību grūtā brīdī. Var uzlaboties attiecības laulības ostā. Sapņi šobrīd solās būt zīmīgi, der ieklausīties arī netīši dzirdētos padomos.

STRĒLNIEKS Radīsies iespēja demonstrēt savus talantus, spējas, radošo potenciālu. Laba diena, lai publiski uzstātos, dibinātu jaunus sakarus, rakstītu zinātniskus rakstus vai rīkotu prezentācijas.

MEŽĀZIS Labāk jutīsies paziņu, draugu kompānijā. Saskarsmē ar mājiniekiem var parādīties spriedze, nesaprašanās. Zvaigznes iesaka rūpīgāk saudzēt kaklu, parūpēties par pietiekamu vitamīnu devu.

ŪDENSVĪRS Alksi pēc līdzīgi domājošajiem. Iespējams, iestāsies kādā asociācijā vai nolemsi nodibināt interešu grupu. Droši vari organizēt lietišķas tikšanās, kā arī pievērsties plānošanai.

ZIVIS Tu vēlēsies iepriecināt savus ģimenes locekļus. Lai sagādātu tuviniekiem pārsteigumu, meklēsi biļetes uz teātri vai citu kultūras pasākumu. Saskarsmē ar otro pusīti būsi patiesi kaislīgs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu