Ceturtdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Esi piesardzīgs, centies izvairīties no pārmērīgas fiziskās slodzes. Kāds Auna zīmes pārstāvis iemantos jaunu mīlestību vai vismaz draudzību. Zvaigznes sola lielākus panākumus tieši romantiskajā plānā.

VĒRSIS Mīlas dzīvē astroloģiskais stāvoklis sola manāmus uzlabojumus. Būtu ideāli, ja šodienu tu varētu pilnībā veltīt otrajai pusītei. Ja tev veicami lielāki pirkumi, tos labāk īstenot pēcpusdienā.

DVĪŅI Uz laiku ieteicams aizmirst par strīdiem, nesaskaņām, kas valda tevis un mīļotā cilvēka starpā. Esi pretimnākošāks, un varbūt tad tev izdosies uzlabot partnerattiecības. Darbam daudz laika neatliks.

VĒZIS Tu šodien daudz labāk sapratīsies ar daiļā dzimuma pārstāvēm. Vakaru noteikti pavadi ģimenes lokā. Centies tikt vaļā no aizspriedumiem, kuri neļauj tev patiesi atbrīvoties intīmajā jomā.

LAUVA Bērni prasīs papildu uzmanību. Neaizbildinies ar aizņemtību, velti pienācīgi daudz laika atvasītēm. Laba diena, lai cīnītos ar savu ego, satiktos ar draugiem un lūgtu kādam piedošanu, ja nepieciešams.

JAUNAVA Labs laiks izpriecām, lielākiem pirkumiem, laulības dzīves nostiprināšanai. Dažas Jaunavas pat domās par ģimenes pieaugumu. Labprāt iesaistīsies dažādās diskusijās, būsi asprātīgs, dzīvespriecīgs.

SVARI Labvēlīga, atmiņā paliekoša diena. Tu spēsi ātri pieņemt nepieciešamos lēmumus, no nedrošības sajūtas, paššaustīšanas nebūs ne miņas. Tu būsi augstsirdīgs pret likteņa pabērniem.

SKORPIONS Darba jomā tev smaidīs veiksme. Nav izslēgts, izdosies gūt papildu ienākumus. Kādam Skorpionam diemžēl var saasināties hroniskas kaites. Ieteicamas pirts procedūras, ūdens terapija.

STRĒLNIEKS Esi paškritiskāks, objektīvāk novērtē savas iespējas, kā arī neuzņemies jaunas saistības. Šodien ir piemērots brīdis jaunu zināšanu apguvei, kontaktu veidošanai, mākslinieciskajām nodarbēm.

MEŽĀZIS Piemērots mirklis, lai ieviestu lielāku kārtību savās darba lietās, izšķirstītu dokumentāciju, parūpētos, lai visas birokrātiskās formalitātes tiktu atbilstoši saorganizētas. Vakaru velti mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Iespējamas pēkšņas garastāvokļa svārstības. Būsi samērā viegli aizkaitināms. Labāk sakārto pašas svarīgākās lietas un ātrāk dodies pie miera, atpūtini savu nervu sistēmu. Atturies apmeklēt valsts iestādes.

ZIVIS Tevi var nedaudz vilkt uz strīdiem, tāpēc, ja sajūti, ka briest konflikts, labāk jau laikus novirzi tematu. Tuvinieki no tevis gaidīs mīlestību un sapratni, bet tu vēlēsies, lai tev šobrīd liek mieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu