Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" plānots investēt vairāk nekā 10,3 miljonus eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Iepirkšanās centrs "Domina".
Iepirkšanās centrs "Domina". Foto: Paula Čurkste/LETA

Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" tuvākajos gados plānots investēt vairāk nekā 10,3 miljonus eiro, pastāstīja "Domina Shopping" direktore Dina Bunce.

Viņa norādīja, ka "Domina Shopping" mērķis ir tuvāko pāris gadu laikā kļūt par pilna koncepta tirdzniecības centru.

Tostarp šogad apmēram 1,3 miljonus eiro plānots investēs centra infrastruktūras uzlabošanā - tiks pabeigti interjera atjaunošanas darbi, modernizēta ugunsdrošības sistēma un īstenota virkne pasākumu, kas saistīti ar energoefektivitāti. Savukārt deviņus miljonus eiro plānots ieguldīt jaunas izklaides un atpūtas zonas būvniecībā, kas sāksies 2020.gada sākumā.

"Tādējādi "Domina Shopping" būs pieejamas jaunas un dažādām gaumēm atbilstošas izklaides iespējas visai ģimenei ar kopējo platību 7000 kvadrātmetru," piebilda Bunce, norādot, ka tirdzniecības centrā plānots atvērt arī vairākus jaunu zīmolu veikalus, kā arī paredzēts paplašināt kafejnīcu un restorānu klāstu.

Pēc Bunces sacītā, 2019.gadā "Domina Shopping" investēti gandrīz 1,4 miljoni eiro.

LETA jau ziņoja, ka "Domina Shopping" apgrozījums 2018.gadā pieauga par 25% un sasniedza 87,71 miljonu eiro.

Tāpat vēstīts, ka 2016.gada vasarā "Domina Shopping" par 74,5 miljoniem eiro iegādājās Igaunijas nekustamo īpašumu fonds "EfTEN Kinnisvarafond II". Savukārt "Domina Shopping" pārvalda "EfTEN Kinnisvarafond II" meitasuzņēmums SIA "EfTEN Domina", kuras apgrozījums 2018.gadā bija 11,575 miljoni eiro, bet peļņa - 5,69 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu