Par vietu konkursa "Supernova 2020" finālā sacentīsies 26 dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Supernova
Supernova Foto: Lauris Vīksne

Par vietu Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" finālā sacentīsies 26 dziesmas.

Sākot no šodienas, "Supernova" kontā sociālajā tīklā "YouTube" var noklausīties tās konkursam pieteiktās dziesmas un izpildītājus, kurus atlases žūrija decembrī aicināja uz noklausīšanos klātienē.

Šogad konkursam "Supernova" būs tikai viena tiešraide 8.februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65.starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu, kas šogad maijā notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā.

Mainoties televīzijas raidījumu skaitam, mainījusies arī dziesmu atlases kārtība. Kā norādīja konkursa "Supernova 2020" producente Ilze Jansone, televīzijas skatītāji dziesmu vērtēšanā varēs iesaistīties tikai fināla tiešraidē. "Astoņas fināla dziesmas izvēlēsies žūrija, ņemot vērā arī to, kā dziesmas platformā "YouTube" būs vērtējuši klausītāji," skaidroja Jansone. Astoņas fināla dziesmas tiks izziņotas 16.janvārī.

Par vietu konkursa "Supernova 2020" finālā sacentīsies Elizabete Gaile, Līva, Annemarija Moiseja, Seleste, Rūta Ķergalve, grupa "Laika Upe", grupa "Audiokvartāls", Toms Kalderauskis, Markus Riva, Katrīna Bindere, "Shanti", Madara, Samanta Tīna, Sabīne Blūma-Blūmane, "Maia", Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, Antra Stafecka un Atis Ieviņš, Aivo Oskis, grupa "Bad Habits, "Anna", Alise Haijama, Driksna, Miks Dukurs, Alekss Silvers, Signe un Jānis.

Kā ziņots, 20.novembrī plkst.23.59 noslēdzās dziesmu pieteikšana LTV autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" sestajai sezonai.

Konkursā varēja piedalīties autori, izpildītāji un producenti, kuri sasnieguši 16 gadu vecumu. Viens no konkursa "Supernova" mērķiem ir palīdzēt augt un attīstīties nozarei kopumā, tādēļ dziesmu tapšanā drīkst piedalīties arī ārvalstu producenti. Nolikums paredz, ka ārvalstu pilsoņi var būt arī izpildītāji grupas sastāvā, tomēr viņi nedrīkst būt solisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu