"Swedbank" un LTRK vienojas par sadarbības veicināšanu ar Latvijas reģionu uzņēmējiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Swedbank
Swedbank Foto: Jānis Škapars/TVNET

 "Swedbank" un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) vienojušās par sadarbības veicināšanu ar Latvijas reģionu uzņēmējiem, aģentūrai LETA pavēstīja LTRK.

"Swedbank" Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante un LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš piektdien noslēdza vienošanos par sadarbību 38 biznesa klubu pasākumu īstenošanā 2020.gadā.

Biznesa klubu pasākumu mērķis ir izveidot jaunus biznesa kontaktus, attīstīt un veicināt uzņēmējdarbības vidi, diskutēt par aktualitātēm dažādās nozarēs, kā arī apgūt jaunas zināšanas praktiskos semināros.

Lai veicinātu dialogu ar reģionu uzņēmējiem, "Swedbank" eksperti pasākumos dalīsies ar redzējumu par galvenajām tendencēm, kas ietekmēs uzņēmumus nākamo piecu gadu laikā un kas būtu jāņem vērā, plānojot ilgtspējīgu darbību.

"Reģionālie uzņēmumi ir Latvijas ekonomikas dzinējspēks, un biznesa klubu pasākumi var kļūt par vērtīgu tikšanās platformu, lai apmainītos pieredzē, dalītos zināšanās par jaunākajām uzņēmējdarbības aktualitātēm un veidotu jaunas biznesa saites. Lielo pārmaiņu laikmetā, kurā dzīvojam, savstarpējai sadarbībai un dialogam starp dažādu jomu uzņēmumiem, ir vitāli svarīga loma ilgtspējīga biznesa izaugsmei," minēja "Swedbank" Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

Plānots, ka šogad būs 38 biznesa klubu pasākumi, tostarp 12 pasākumi paredzēti Kurzemē, 10 - Zemgalē, bet astoņi pasākumi plānoti Vidzemes un Latgales reģionā. Paredzēts, ka trešdien, 15.janvārī, biznesa kluba pasākums notiks Ventspilī, bet 24.janvārī - Pļaviņās. 

LTRK ir apvienojušies vairāk nekā 2600 individuālu biedru un aptuveni 60 uzņēmēju biedrību.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu