Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 13.–19. janvārim.

AUNS Būsi manāmi godkārīgs, aktīvi cīnīsies par plānoto ieceru īstenošanu. Nav izslēgts, intuitīvi jutīsi, kur jārok, lai tiktu pie kārotā. Auna zīmes priekšnieki pratīs lieliski organizēt savu padoto darbu, ieviest nepieciešamās pārmaiņas profesionālajā ikdienā. Ja tev kārtojami juridiska rakstura jautājumi, tos labāk īstenot nedēļas otrajā pusē. Savukārt nedēļas sākums vairāk atbilstošs jaunu kontaktu dibināšanai, radošajām aktivitātēm un ar reklāmu saistītajam. Privātajā jomā tevi raksturos kaislīgums un vēlme izdabāt partnerim.

VĒRSIS Tā kā neviens nespēj būt divās vietās vienlaicīgi, tev nāksies rūpīgāk pārdomāt darāmo lietu sarakstu un izfiltrēt no tā galvenās prioritātes, kurām arī veltīt savu uzmanību! Esi savaldīgāks, kārtojot ar grāmatvedību, birokrātiju saistītos jautājumus. Šonedēļ tieši sakāpinātās emocijas var kļūt par tavu klupšanas akmeni. Būtu labi, ja tu šobrīd izbrīvētu nedaudz vairāk laika atpūtai, ģimenes lietām. Nav izslēgts, otrajai pusītei būs sakrājušies dažādi neizrunāti jautājumi.

DVĪŅI Daudz domāsi par savu nākotni, profesionālo izaugsmi. Kāds Dvīnis var nolemt sākt vai turpināt mācības, cits piekrist doties pieredzes apmaiņas braucienā, tālākā komandējumā. Šonedēļ nevajadzētu uzņemties jaunas kredītsaistības, kā arī risināt ar tieslietām saistītos jautājumus. Attiecību jomā esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem, otrā pusīte ļoti saasināti uztvers faktu, ka nespēj turēt doto vārdu. Nedēļas izskaņā tev izdosies noorganizēt neaizmirstamu tusiņu.

VĒZIS Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties sirdsbalsī, nerīkoties pretēji saviem instinktiem, principiem. Sevišķi piesardzīgam šonedēļ vajadzētu būt finansiālajā plānā. Visticamāk, savu daudz vieglāk sasniegs Vēži, kuri saistīti ar psiholoģijas, pedagoģijas un lauku tūrisma jomu. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un izpalīdzīgs. Nav izslēgts, pievērsīsi ne viena vien pretējā dzimuma pārstāvja uzmanību. Nedēļas nogale būs kā radīta, lai tu dotos apciemot vecākus, sniegtu viņiem savu sirds siltumu un rūpes.

LAUVA Izrādīsi neviltotu kaislīgumu darba lietās. It sevišķi tās Lauvas, kuras saistītas ar skatuves dzīvi, izklaides biznesu un tieslietām, būs ļoti pašaizliedzīgas un enerģiskas savos centienos sasniegt jaunas profesionālās virsotnes. Nedēļas pirmā puse vairāk piemērota plānošanai, informācijas apguvei. Savukārt laiks no ceturtdienas būs lieliski piemērots radošajām izpausmēm, savu talantu apliecināšanai. Erotiskajā plānā tev izdosies sasniegt kāroto, ja vien būsi pietiekami atklāts, patiess pret partneri.

JAUNAVA Nesteidzies izdarīt secinājumus par notiekošo darba jomā, jo situācija var būt ļoti mainīga, brīžiem pat neprognozējama. Profesionālajās lietās būtiski turēties pie nospraustās kārtības, neļauties kārdinājumam iet aplinku ceļus. Ja tev veicamas svarīgas pārrunas, būtu labi tās ieplānot nedēļas vidū! Dažāda veida braucieniem atbilstošāka būtu ceturtdiena un piektdiena. Nedēļas nogalē vari tikt uzaicināts uz vairākiem interesantiem izklaides pasākumiem, kuru laikā liktenis var piespēlēt iespējas izveidot vērtīgus lietišķos kontaktus.

SVARI Ik pa brīdim var piezagties vēlme it visā saskatīt citu slēptos nodomus, dažādas sazvērestības teorijas. Taču esi bez bēdu, lielākā daļa no tavām šaubām būs nepamatotas. Iespējams, pēdējā laika saspringtā strādāšana tagad atspoguļosies tavā nervozajā, pārlieku aizdomīgajā attieksmē. Lai atslābinātu nervus, paņem šonedēļ lieku brīvdienu, pavadi laiku kopā ar otro pusīti vai izbaudi klusus brīžus vientulībā. Arī fiziskās aktivitātes viennozīmīgi palīdzēs noņemt lieko spriedzi.

SKORPIONS Tavi plāni būs samērā apjomīgi un tālejoši. Kas svarīgi, pateicoties savai neatlaidībai, mērķtiecīgumam un apķērībai, tu lielu daļu no cerētā arīdzan spēsi īstenot. Šī ir atbilstoša nedēļa, lai risinātu finansiāla rakstura sarežģījumus, meklētu jaunus sadarbības partnerus, veiktu zinātniski pētniecisko darbību. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi atklāts, pretimnākošs. Zvaigznes šonedēļ tevi lutinās ar krāšņām emocijām erotiskajā plānā.

STRĒLNIEKS Pastiprinātu nozīmi spēlēs mīlas jomā notiekošais. Ja saskarsme ar otro pusīti nekāds problēmas nesagādās, tad arī darba lietas ies no rokas. Turpretim, ja mājās valdīs strīdi, būs grūti pilnībā veltīt sevi profesionālajiem pienākumiem. Lai vai kā, šonedēļ tev var tikt uzticēti atbildīgāki darbi, pirms kuru sākšanas nāksies apgūt jaunas iemaņas, paplašināt savus zināšanu apvāršņus. Esi drošāks par sevi, nesāc apšaubīt panākumus, tev noteikti viss izdosies!

MEŽĀZIS Atbildīgākos jautājumus ieteicams kārtot nedēļas pirmajā pusē, kad tavas koncentrēšanās spējas būs savā maksimumā. Ja veic pārrunas ar priekšniecību, nekautrējies būt tiešs, tai pašā laikā atturies no personīgo emociju izrādīšanas, pēc iespējas vairāk apelē pie loģikas, veselā saprāta. Nedēļas otrajā pusē vari vairāk laika veltīt savam hobijam, ģimenes jautājumu risināšanai. Brīvdienās ieteicams izbaudīt pirts procedūras, mērenas sportiskās aktivitātes.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies ieņemt līdera pozīcijas kolektīvā, izrādīt savas patiesās spējas, zināšanas. Šī nedēļa var izrādīties zīmīga Ūdensvīriem, kuri strādā zinātnes, psiholoģijas, politikas un žurnālistikas lauciņā. Tu droši vari stāties plašākas auditorijas priekšā, publiski paust savas nākotnes ieceres, skatījumu uz notiekošo. Ģimenes lauciņā nevajadzētu steigties ar pārmaiņām. Rēķinies, ka rīcība, kura balstīta uz mirkļa emocijām, impulsiem, var atstāt paliekošu ietekmi uz kopdzīvi ar otro pusīti.

ZIVIS Veiksmīga nedēļa. Iespējams, kāds no Zivju zīmes pārstāvjiem liks pamatus savai turpmākajai karjeras izaugsmei. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem kolēģiem, labprāt dalīsies ar viņiem savā pieredzē, zināšanās. Ja nepieciešams, droši vari sākt jaunus projektus, veikt pārrunas ar ārzemju sadarbības partneriem. Personīgajā lauciņā tev vajadzēs vairāk pacietības, savaldīguma, jo partneris dažubrīd var kļūt pat ļoti uzstājīgs, kaprīzs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu