Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

 AUNS Būsi ārkārtīgi enerģisks, patiesi vēlēsies pārsteigt apkārtējos ar kādu interesantu izgudrojumu. Tikai nesaceries uz pārāk lieliem panākumiem, visticamāk, būs jāiztiek ar tīkamu mazumiņu.

VĒRSIS Ļoti sparīgi virzīsies iecerētajā virzienā. Atsevišķās situācijās diemžēl vari kļūt pārlieku egoistisks, ietiepīgs, kas katrā ziņā slikti ietekmēs tavu ilgi veidoto pozitīvo profesionālo tēlu.

DVĪŅI Ideāla diena jaunu iespaidu gūšanai. Vari droši eksperimentēt un ieviest izmaiņas personīgajā dzīvē. Ja būsi gana atklāts pret iemīļoto cilvēku, kopā baudīsi neaizmirstamus mirkļus!

VĒZIS Problēmas šodien var sagādāt kāds no tuviniekiem vai kolēģiem, kuram būsi uzticējis būtisku noslēpumu. Atklāti labāk neizrādīt aizvainojumu, vienkārši turpmāk rūpīgāk apdomā, kam un ko stāsti!

LAUVA Mēģinājumi piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību noteikti vainagosies panākumiem. Iespējams, ka lielais pielūdzēju pulks radīs iekšēju apjukumu. Dienas izskaņā esi uzmanīgāks pie stūres.

JAUNAVA Gados jaunākie līdzgaitnieki palīdzēs palūkoties uz sarežģījumiem no citas, daudz progresīvākas, daudzsološākas puses, kamēr vecākie iedvesīs nedrošību par saviem spēkiem, bailes.

SVARI Lai veiksmīgāk virzītos uz priekšu, varbūt atkāpies soli atpakaļ un izvērtē paša pieļautās kļūdas. Pēcpusdienā darbs, tavuprāt, nebūs pietiekoši saistošs, lai lieki tērētu tam savu enerģiju.

SKORPIONS Diemžēl nav izslēgta vilšanās kādā no sadarbības partneriem. Mācies samierināties arī ar nepatīkamām lietām, jo arī tuvākajā laikā šādas tādas lietas nenotiks pēc tava prāta.

STRĒLNIEKS Kārtīgi izplāno paredzēto darba kārtību, lai nenozīmīgi jautājumi neizsit tevi no līdzsvara. Svarīgākos darbus ieteicams paveikt rīta pusē, savukārt vakaru droši vari veltīt izklaidei, vaļaspriekiem.

MEŽĀZIS Nebūs īstas skaidrības par to, kā tikt pie kārotā. Kamēr nebūsi visu salicis pa plauktiņiem, nesaki neko apkārtējiem, labāk tiec ar savām problēmām galā paša spēkiem! Dienas izskaņu velti mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Tava uzvedības maniere, izteicieni apkārtējiem būs grūti izprotami. Tomēr, neskatoties ne uz ko, zvaigznes iesaka vadīties tikai pēc tā, ko tev priekšā paša sirdsapziņa. Labāk padosies radošas lietas.

ZIVIS Esi draudzīgāks pret kolēģiem, ja kāds no viņiem izskatās norūpējies, nekautrējies pieiet klāt un apjautājies, kas šim īsti noticis. Dienas izskaņā vari tikt uzaicināts uz lustīgu ballīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu