"Latvijas lepnums" Pipars aicina palīdzēt (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rojs Puķe jeb Pipars ar Latvijas Lepnuma balvu.
Rojs Puķe jeb Pipars ar Latvijas Lepnuma balvu. Foto: No Roja Puķes personīgā arhīva

Kulinārais blogeris un "YouTube" video veidotājs Pipars jeb Rojs Puķe, kurš pērn kļuva par "Latvijas lepnumu", dalījies ar sirdi sildošu stāstu un aicina palīdzēt. 

Kā zināms, Pipars ieguva titulu, pateicoties labdarības akcijai "#piparspogai"!

"Doma par labdarības akciju man radās brīdī, kad mans "Youtube" kanāls sasniedza piecus tūkstošus abonentu. Es aizdomājos, ja katrs no maniem sekotājiem noziedotu labdarībai kaut pāris eiro, tie jau būtu desmit tūkstoši! Tad, tā sakot, "zvaigznes salikās". (..) Tētis teica, ka mūsu valstī ir ļoti daudz bērnu kuriem nepieciešama sabiedrības palīdzība. Tā radās doma sazināties ar rehabilitācijas centru "Poga", un tur man pastāstīja par Markusu," intervijā "Apollo" pērnā gada nogalē atklāja Pipars.

Pipars turpina: "Markuss piedzima priekšlaicīgi un bija sīciņš, vien 39 centimetrus garš un svēra 1260 gramus. Markusam ir bērnu cerebrālā trieka, hipoksiski išēmiska encefalopātija un psihomotorās attīstības aizture. Kopš divu gadu vecuma zēns pārvietojās tikai rāpus, bet viņš centās celties kājās, varēja nostāvēt ar atbalstu, sēdēja arī tikai ar atbalstu. Tad es sapratu, man ir jāpalīdz Markusam! Man ir jāpalīdz, lai Markuss varētu staigāt!"

Nu atklājies - lai zēns atlabtu, nepieciešama pavisam neliela summa. 

"Mēs esam izdarījuši daudz, un PALDIES tev par to! Bet, lai Markuss pabeigtu savu rehabilitācijas kursu, pietrūkst vien 1000 Euro! Jā! Tā ir liela nauda vienam, bet, ja mēs sadalīsim šo ciparu starp visiem mums, mēs spēsim dāvāt Markusam viņa sapni! Svarīgos brīžos mēs esam pierādījuši, ka varam apvienoties! Izdarām to arī tagad! Padalies ar šo ziņu un pierādām, mēs varam sadzirdēt to kas sauc pēc palīdzības! Markusam var palīdzēt šeit."

"Latvijas lepnums" — tā sauc telekompānijas TV3 projektu, kas iecerēts, lai atrastu un godinātu cilvēkus, kuri gadiem ilgi kādam nesavtīgi palīdzējuši, stāvējuši blakus nelaimē, devuši cerību vai piepildījuši klusu sapni.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu