Dons laiž klajā jaunu dziesmu "Ilgoties man nesanāk" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dons
Dons Foto: publicitātes

Pašmāju popmūzikas viena no lielākajām zvaigznēm Dons (Arturs Šingirejs) laiž klajā jaunu singlu “Ilgoties man nesanāk”, kas ir vēl viens pavasarī gaidāmā jaunā studijas albuma vēstnesis. 

"Attiecības, iemīlēšanās un ilgošanās pēc mīļotās man vienmēr ir bijusi vistuvākā tēma, par ko dziedāt. Tāpēc arī šīs dziesmas stāsts ir par puisi, kurš ir iemīlējies meitenē un bez viņas nespēj dzīvot,” tā dziesmas galveno domu raksturo pats Dons.

Kopā ar dziesmu klajā laists arī dziesmas videoklips, ko veidojuši Didzis Bardo un Zigfrīds Niklavičs. Šī dziesma un arī citas, jau iemīļotas kompozīcijas būs dzirdamas Dona vasaras koncertā 14. augustā, Rīgā, stadionā “Daugava”.

Audio: Dons "Ilgoties man nesanāk".

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Dons, dziesmas producents – Kim W (Kim Wennerstrom), mikss un māsterings – Tommi Vainikainen. Ieraksts veikts AnsonLab un Kim's Crib ierakstu studijās. Izdevējs - Dons Music. 

Biļetes uz koncertu lielkoncertu iespējams iegādāties interneta veikalā eKase.lv, t/c Spice informācijas centrā, mūzikas veikalā "Randoms" un Latgales vēstniecībā "Gors".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu