Filipīniešu pāris apprecas uz bīstamā Tāla vulkāna izvirduma fona

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Par sociālo tīklu sensāciju kļuvis kāds filipīniešu pāris, kas neatcēla kāzas pat netāla vulkāna izvirduma dēļ, vēsta aģentūra "Reuters".

Čino un Kata Palomari svētdien salaulājās Kavites provincē. Kāzu fotogrāfijās fonā redzams biezu dūmu mākonis, kas paceļas no Tāla - neliela, taču aktīva un grūti prognozējama vulkāna. 

"Par spīti lielajam dūmu mākonim, kas jau bija redzams no ceremonijas norises vietas, atmosfēra bija pārsteidzoši mierīga," stāsta kāzu fotogrāfs Randolfs Evans.

Foto: Reuters/ScanPix

Evans atklāj, ka vulkāns sāka izmest pelnus apmēram vienu vai divas stundas pirms kāzu ceremonijas sākuma. Kad tā tuvojās noslēgumam, apmeklētājiem virsū sāka krist pelni.

Foto: SIPA/Scanpix

Vulkāna dēļ vairāk nekā 24 000 cilvēku nācies evakuēties no savām mājām.

Tāla vulkāns atrodas uz dienvidiem no Filipīnu galvaspilsētas Manilas. Manilu un tās apkaimi iecienījuši tūristi.

Sociālo tīklu lietotājiem kāzu foto šķituši iespaidīgi. "Kāzu plānotājs labi pastrādājis," joko kāds komentētājs. "To nu būs grūti pārspēt."

Foto: Reuters/ScanPix

Fotogrāfs Evans stāsta, ka jauno pāri dabas izspēlētais pārsteigums neesot pārāk satraucis. "Viņi visu ceremonijas laiku bija mierīgi," viņš norāda. "Mēs vēlāk uzzinājām, ka viņi apprecējās pēc astoņus gadus ilgas kopābūšanas un diviem bērniem, tāpēc diena būtu bijusi īpaša jebkurā gadījumā - vienalga, vai Tāla vulkāns būtu iejaucies, vai arī ne!" 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu