Pompozais kalnu namiņš: Austrijā taps neatvairāmas slēpošanas mājas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/peterpichler_architecture

Kāds itāļu arhitekts ir radījis neatvairāmu slēpošanas namiņu prototipu, kas uzturēšanos Austrijas kalnos padarīs vēl neaizmirstamāku.

Austrijas kalni ir vieta, kur ir iespējams piedzīvot īstu ziemas pasaku - kalnu grēdas, slēpošanas kūrorti un ūdenskritumi ir īsts tūristu magnēts Alpu kalnu ieskautajai zemei. Lai padarītu Austrijas apmeklējumu vēl amizantāku, Milānas arhitektu birojs "Peter Pichler" ir radījis neaizmirstamu slēpošanas namiņu dizainu, kas pavisam noteikti neatstās tūristus vienaldzīgus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Pichler Architecture (@peterpichler_architecture) on

Koka namiņi balstīsies uz paaugstinātām koka platformām, kas ļaus namiņu iemītniekiem vērot kalnu ainavu no koku galotņu līmeņa. Visi trīs projektā iekļautie namiņi būs sasniedzami ar stikla liftu. Visi namiņi nebūs identiski vienādi izmērā - mazākās mājiņas platība būs 60 kvadrātmetri, bet lielākās - 80 kvadrātmetri. Katrā no namiem būs ierīkota vannasistaba, guļamistaba un terase, kas vērsies uz gleznaino kalnu un mežu ainavu. Lielākajos namos būs arī papildu guļamistaba, dzīvojamā istaba, sauna un vannasistaba. 

Arhitekta oficiālā mājaslapa vēsta, ka šis neierastais projekts atradīsies Austrijas slēpošanas ciematiņā Kicbīelē un ir kādas septiņu zvaigžņu, proti, luksusa viesnīcas pasūtījums. Pats arhitekts skaidro, ka trīs paaugstinātie koka nami ir radīti, iedvesmojoties no kalnu ciematiņu arhitektūras. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu