Latvija pieminēta jaunā "Netflix" seriālā par Jēzus atgriešanos (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

1. janvārī video straumēšanas vietnē “Netflix” iznāca jauns seriāls "Mesija". Tas ir stāsts par to, kā uz Zemes mūsdienās atgriezies Jēzus Kristus. Sērijās bieži parādās arī Latvijas vārds.

Seriālā tiek stāstīts par jauna mesijas parādīšanos - Tuvajos Austrumos parādās cilvēks, kurš piesaista simtiem tūkstošus cilvēku. Daži viņu uzskata par šarlatānu, bet citi par svēto. 

Vairākās ainās seriālā pieminēta arī Latvija. Vienā no tām seriāla varone lasa ziņas internetā, nonākot pie raksta, kurā vēstīts, ka Krievijas karaspēks pulcējas pie Latvijas robežām un gatavojas uzbrukumam. Konkrētais citāts par Krievijas uzbrukšanu Latvijai sērijā pieminēts vairākkārt dažādās ainās, arī spraigā sarunā ar pašu galveno varoni. Uz to norādīja pašmāju mūziķis Lauris Reiniks.

Seriālā tiek apskatīta ne vien Krievijas un Latvijas savstarpējo attiecību tēma, bet arī jautājums par to, kas būtu šai sakarā jādara ASV prezidentam - Latvijai jāpalīdz vai jānovēršas.

Šī nav pirmā Latvijas pieminēšana "Netflix" seriālos. Vēl nesen mūsu valsts tika pieminēta seriāla “The End of the F***ing World” otrajā sezonā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu