Latvijas Finanšu nozares asociācijai pievienojies "fintech" uzņēmums

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Finanšu tehnoloģiju kompānija SIA “Inbank Latvia” kļuvusi par Latvijas Finanšu nozares asociācijas asociēto biedru, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

“Jaunu asociēto biedru, kas savā ikdienas darbā plaši izmanto jaunās tehnoloģijas, piesaiste asociācijai stiprina tās kapacitāti ilgtspējīgu darbības modeļu ieviešanā. Tādējādi varam realizēt vēl vairāk iniciatīvu, kas saistītas ar tehnoloģiju sniegtajām iespējām – ātrumu, mobilitāti, drošību –, piedāvājot inovatīvus pakalpojumus finanšu nozares klientiem. Priecājamies, ka mums pievienojies jauns asociētais biedrs – "Inbank". Ceram uz produktīvu sadarbību nākotnē, strādājot kopā pie finanšu sektora un valsts tautsaimniecības attīstības, it īpaši moderno tehnoloģiju attīstības un ieviešanas ikdienas darbā jautājumos,” sacīja Latvijas Finanšu nozares asociācijas vadītāja Sanita Bajāre.

“Šobrīd finanšu sektora starptautiskās reputācijas stiprināšana ir viens no svarīgākajiem nozares un valsts izaicinājumiem. Esam pagodināti būt par vienu no finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, kas pievienojies asociācijai, un gatavi iesaistīties tās darbā ar savu pieredzi un zināšanām. Igaunijā "Inbank" ir ātrāk augošā un viena no tehnoloģiski attīstītākajām bankām, un arī Latvijā mūsu mērķis ir panākt, lai "Inbank" pēc pieciem gadiem būtu tehnoloģiskais paraugs, uz ko varēs atsaukties kolēģi finanšu sektorā,” uzsvēra "Inbank" Latvia valdes priekšsēdētājs Ģirts Lediņš.

Latvijas Finanšu nozares asociācija ir sabiedriskā organizācija, kas pārstāv Latvijas finanšu nozari nacionālajā un starptautiskajā līmenī. Tās biedru un asociēto biedru vidū ir gan Latvijā reģistrētās bankas un ārzemju banku filiāles, gan arī, piemēram, finanšu tehnoloģiju uzņēmumi.

Finanšu nozares asociācijas mērķis ir veicināt turpmāku Latvijas finanšu sektora attīstību, fokusējoties uz plaša inovatīvu pakalpojumu klāsta ar augstu pievienoto vērtību pieejamību un konkurētspēju vienotajā Eiropas Savienības tirgū.

Katram asociētajam biedram ir jāapliecina gatavība ievērot Banku sociālo hartu un Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas, terorisma finansēšanas un proliferācijas novēršanas (AML/CFT) iniciatīvas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu