70 iedvesmojoši stāsti Baltijā - noslēgusies kampaņa “Vissvarīgākais stāsts esi Tu pats”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

No ierobežojošiem un smagiem dzīves apstākļiem un citiem izaicinājumiem līdz miera atrašanai un sapņu piepildīšanai - šādi varētu raksturot iedvesmojošos un motivējošos stāstus, ko Huawei apkopojis 11 pasaules valstīs. Noslēdzoties kampaņai “Vissvarīgākais stāsts esi Tu pats”, Huawei kopā ar kampaņas dalībniekiem izdevies pierādīt, ka ikviens ir pats sava stāsta veidotājs un, neskatoties uz šķēršļiem, īsteno savus sapņus.

Kampaņas “Vissvarīgākais stāsts esi Tu pats” ietvaros tika runāts par cilvēcīgām emocijām un grūtībām, kas katram no mums jāpārvar, lai sasniegtu savus izvirzītos sapņus. Papildu īsfilmu formātā publicētajiem motivējošajiem personiskajiem stāstiem, Huawei aicināja ikvienu dalīties sirsnīgos un iedvesmojošos stāstos no savas dzīves. Baltijas valstīs kopumā kampaņas laikā tika iesūtīti 70 stāsti.

Par iedvesmas avotu kampaņas dalībniekiem kalpoja pētnieku un ceļotāju ratiņkrēslos Mihala Voroha (Michal Woroch) un Bartoša Mrozeka (Bartosz Mrozek) stāsts. Mihala un Barteka ekspedīcijas nosaukums ir “WHEELCHAIRTRIP Himalayas Challenge 2020”, kura galamērķis ir Annapurnas Aplis (Annapurna Circuit) - tas ir 230 km garš pārgājiena maršruts Himalajos, kuru plānots veikt ar speciāli projektētiem elektriskajiem ratiņkrēsliem.

Foto: Publicitātes foto

Šī emocionālā stāsta iedrošināti, kampaņas dalībnieki no 11 valstīm dalījās ar saviem aizkustinošajiem un sirsnīgajiem stāstiem, turklāt vairāki no tiem tika iesūtīti arī no Latvijas. Stāstu bija patiešām daudz un tik dažādi, bet visus vienoja iedvesma nepadoties ceļā uz sapņa sasniegšanu. Cilvēki dalījušies ar savu pieredzi cīņā ar slimībām, grūtas bērnības atstātajām sekām un sapņu piepildījumu, apceļojot pasauli, lai parādītu apkārtējiem, ka ar neatlaidību un nerimstošu cīņassparu iespējams sasniegt jebkādus sapņus. Piemēram, kāda sieviete no Latvijas dalījās stāstā par to, kā tēvs pret viņas gribu licis iemācīties ar metināšanu saistītus darbus, taču tagad viņa lepni atzīst, ka dara to labāk nekā stiprā dzimuma pārstāvji, savukārt, kāds vīrietis no cilvēka, kas bērnībā neizcēlies ar īpašiem talantiem un ilgstoši nezinājis, ko dzīvē vēlas darīt, kļuvis par veiksmīgu uzņēmēju.

Foto: Publicitātes foto

“Mēs izlasījām tik daudz iedvesmojošu stāstu no 11 dažādām valstīm. Sākot no cilvēkiem, kas uzveikuši vēzi un novērtē katru doto dzīves dienu, līdz cilvēkiem, kuri lauž sterotipus kā sērkociņus un seko saviem vistrakākajiem un izaicinošākajiem sapņiem. Visiem stāstu autoriem ir viena kopīga iezīme - viņi visi dodas soli pa solim uz priekšu neatkarīgi no tā, kas notiek ceļā uz izvirzīto mērķi. No visas sirds vēlos izteikt vislielāko atzinību ikvienam, kas dalījās savā stāstā ar mums,” pauž Gunta Kursiša, Huawei CBG mārketinga komunikācijas vadītāja Latvijā.

Jauns gads - jaunas iespējas ikvienam sasniegt savus mērķus. Neatkarīgi no tā, vai tas nozīmē kļūt labākam sportā, piepildīt sen lolotu sapni vai izmainīt dzīvi - tikai mūsu pašu rokās ir spēks uzrakstīt savu stāstu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu