Huawei prezentē jaunu viedtālruni ar Android un Google servisiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

2020.gada ieskaņā Ķīnas tehnoloģiju un telekomunikāciju kompānija Huawei prezentējusi jaunu viedtālruni P smart Pro. Tam ir izbīdāma pašbilžu kamera, mākslīgā intelekta funkcionalitāte, baterija darbam divu dienu garumā, kā arī uzstādīti Google pakalpojumi. 

Mūsdienās telefons vairs nav tikai telefons, tas bieži vien kalpo arī kā vienīgā fotokamera. P smart Pro attēlveidošanai uzstādīta kameru kombinācija, kas ietver 48MP galveno kameru ar 1/2 collas sensoru, 8MP īpaši platā leņķa (120° grādu) kameru un 2MP dziļuma kameru bokē efekta iegūšanai.

Papildu trīskāršās kameras risinājumam aizmugurē Huawei P smart Pro ir ieguvis 16MP izšķirtspējas automātiski izbīdāmo kameru pašbilžu uzņemšanai. Priekšējā kamera izbīdās automātiski brīdī, kad tiek uzņemti pašfoto, un iebīdās atpakaļ, kad to vairs neizmanto. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka izbīdītā kamera spēj noturēt līdz apmēram 15 kg svaru, saglabājot pilnu funkcionalitāti. Papildus tam kamera aprīkota ar viedo kritiena aizsardzības tehnoloģiju, kas kritiena brīdī liks ierīcei ātri ievilkt kameru viedtālruņa korpusā.

Foto: Publicitātes foto

Telefona veiktspēju nodrošina Kirin 710F astoņu kodolu mikroshēmojums, un tālruņa komplektācijā ietilpst standarta 6GB RAM + 128 GB ROM atmiņa. Spēlīšu cienītājiem tikmēr noderēs jaunākā GPU Turbo 3.0 grafikas apstrādes paātrinājuma tehnoloģija. Telefons standartā apgādāts ar Android 9 operētājsistēmu, turklāt tajā iekļauti Google servisi, kuru citos jaunākajos Huawei viedtālruņos nav Ķīnas kompānijai noteikto sankciju dēļ.

Kā norāda Huawei, tas skaidrojams ar to, ka "Android operētājsistēmas un Google pakalpojumu izmantošana šajā telefonā Eiropas tirgū ir iespējama, jo šim telefonam operētājsistēmas Android licences tika iegūtas vēl pirms ASV-Ķīnas tirdzniecības kara eskalācijas un sankcijām pret Huawei".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu