Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 20.-26. janvārim.

AUNS Nedēļas sākumā būsi ļoti neatlaidīgs, aktīvi virzīsi uz priekšu iesāktās lietas. Tevī jūtami pieaugs atbildības izjūta, pienākuma apziņa un pat pedantiskums. Tu droši vari risināt ar grāmatvedību, tieslietām, nekustamo īpašumu saistīto. Nedēļas otrajā pusē ir vērts vairāk uzmanības veltīt mājai, ģimenei, savām paša vajadzībām. Neliedz sev to prieku iegādāties kādu sen kārotu lietu. Tā noteikti sniegs gandarījumu, iedvesmos jauniem darbiem.

VĒRSIS Tev šonedēļ daudz labāk sekmēsies individuāls darbs. Nav izslēgts, ka, strādājot vienatnē, spēsi uzģenerēt ne vienu vien perspektīvu biznesa ideju. Šis periods ir piemērots jaunu zināšanu apguvei, analītiski pētnieciska darba veikšanai. Savu spēs panākt arī tie Vērši, kuri saistīti ar dizainu, noformēšanu, arhitektūru. Mīlas dzīvē daudz kas būs atkarīgs no konkrētā mirkļa emocijām. Ja spēsi uzturēt sevī labu omu, arī attiecības ar otro pusīti būs saskanīgas.

DVĪŅI Nav izslēgts, ik pa brīdim tev parādīsies tieksme mainīt darbu kārtību, kardināli sagrozīt savus plānus, taču zini, ka šāda rīcība pie laba gala nenovedīs. Ieguvēji noteikti būs tie Dvīņi, kuri konstanti pieturēsies pie nospraustās kārtības un neļausies vieglprātīgiem eksperimentiem. Saskarsmē ar kolēģiem centies neļaut vaļu emocijām, kā arī atturēties no asām diskusijām par politiku vai globālo ekonomiku. Labāk uzturi sarunas par darba lietām, nepiemirsti ik pa laikam pajokot, noņemt ikdienas spriedzi. Mājas lietās kopumā valdīs mierīga gaisotne.

VĒZIS Nedēļas pirmajās dienās galveno uzmanību vajadzētu veltīt ģimenes lietām, partnerattiecībām. Pilnīgi iespējams, tev nāksies no sirds izrunāties ar partneri, lai gūtu skaidrāku sapratni par pašreizējo attiecību gaitu un arīdzan iespējamo nākotnes virzību. Pārējā nedēļa, visticamāk, paies, intensīvi strādājot. To varēs attiecināt gan uz radošajiem, gan lietišķajiem Vēža zīmes pārstāvjiem. Naudas jautājumus vislabāk kārtot nedēļas otrajā pusē. Gluži tāpat kā doties uz valsts iestādēm, risināt birokrātiskos jautājumus.

LAUVA Iespējams, kāds no kolēģiem var apzināti vai neapzināti provocēt tevi uz strīdu, taču tev vajadzētu ignorēt konkrēto personu. Konflikti tikai saasinās gaisotni kolektīvā. Labāk izlikties mēļotāju nemanām. Tā vairāk pasaudzēsi sev nervus. Citādi nedēļa tev solās būt veiksmīga. Nav izslēgts, izdosies uzlabot ienākumus vai likt pamatus turpmākajam karjeras kāpumam. Mīlas jomā tu atradīsi veidus, kā gūt krāšņas emocijas.

JAUNAVA Tev priekšā ražīga, fiziski nogurdinoša, taču ievērības cienīga nedēļa. Pilnīgi iespējams, izpelnīsies augstākstāvošo atzinību, uzspodrināsi profesionālo reputāciju kolēģu acīs. Tehniska rakstura pienākumiem piemērotāka būs nedēļas pirmā puse. Tava analītiskā

domāšana, apķērīgums lieti noderēs. Mājas dzīvē notiekošais būs patīkams atspaids saspringtajai darba gaisotnei. Brīvdienās ieteicams doties pie dabas.

SVARI Neparedzēti apstākļi var likt tev mainīt paredzēto darbu kārtību, taču tu par to daudz neuztrauksies. Zināsi, kā lietas noorganizēt tā, lai neciestu nedz tavas, nedz sadarbības partneru intereses. Šonedēļ lieku reizi apliecināsi savas izcilās saskarsmes dotības un personisko šarmu. Nav izslēgts, kāds Svaru zīmes pārstāvis var tikt pie slepena pielūdzēja. Paša mīlas dzīvē var valdīt neliela nenoteiktība. Galvenokārt jau tādēļ, ka īsti nezināsi, ko patiesi vēlies sasniegt attiecību jomā.

SKORPIONS Nedēļas sākums patiesi piemērots jaunu projektu iesākšanai, lietišķu kontaktu dibināšanai. Tev veiksmīgi izdosies saskatīt un arīdzan novērst kolēģu radītās nepilnības, neuzmanības kļūdas. Ja nepieciešams, droši vari risināt finansiālus, juridiskus un organizatoriskus jautājumus. Nedēļas otrajā pusē centies nedaudz vairāk laika veltīt atvasītēm. Iespējams, viņām jau sen ir uzkrājušies jautājumi, kuri būs izrunājami ar tevi. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku neļaujieties ieslīgšanai ikdienas rutīnā, mēģiniet dažādot intīmo dzīvi.

STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā mēģini būt nedaudz rezervētāks savos izteikumos, rūpīgāk pārdomāt pieņemamos lēmumus. Nav izslēgts, tev būs raksturīgs zināms pārsteidzīgums vai virspusīga attieksme, kura neļaus pilnībā izprast situācijas būtību. Nedēļas otrajā pusē kļūsi tālredzīgāks, spēsi veiksmīgāk paredzēt savas rīcības sekas, “izspēlēt” vairākus gājienus uz priekšu. Brīvdienās labprāt dosies baudīt saviesīgo dzīvi kopā ar tuvākajiem draugiem.

MEŽĀZIS Tev vajadzēs drosmīgāk soļot pretī visu veidu novitātēm, jaunām zināšanām, savādākai nostājai pret dzīvi. Ja ļausi sev arī tālāk slīgt ikdienas rutīnā, tu riskē ātri vien iedzīvoties nomāktībā, apātijā vai pat manāmā depresijā. Varbūt īstais mirklis doties pieredzes apmaiņas braucienā, sākt jaunas studijas vai iegūt jaunus domubiedrus? Arī mīļotais pratīs piespēlēt tev vērtīgas idejas, kā dažādot tavus apvāršņus.

ŪDENSVĪRS Noskaņojums gandrīz visas nedēļas gaitā būs piezemēts, praktisks un mērķtiecīgs. Kā jau var noprast, šis būs piemērots laiks atbildīgu, nopietnu darbu veikšanai. Tev padosies gan analītiska rakstura, gan radošas ievirzes pienākumi. Svarīgi nepārpūlēt sevi garīgajā plānā, ļaut savai nervu sistēmai pienācīgi atpūsties. Ģimenes dzīvē tev vajadzēs būt iecietīgākam pret atvasīšu untumiem, ja nevēlies iedzīvoties nevajadzīgās scēnās.

ZIVIS Šī būs diezgan saspringta nedēļa, it sevišķi, ja tev jākārto ar mantojumiem, tieslietām, nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Ir vērts parūpēties, lai tev blakus būtu zinoši speciālisti, kuri vajadzīgajā brīdī var sniegt profesionālus, noderīgus padomus. Cita veida ikdienas darbos viss ies savu gaitu, tu samērā ātri tiksi galā ar uzticēto, kas nozīmē - varēsi vairāk laika pavadīt kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu