Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien var nākties darīt divus darbus vienlaicīgi un vēl paspēt tikt galā ar privātās dzīves neskaidrībām, kuras diemžēl varētu piemeklēt tevi visnepiemērotākajā brīdī. Galvenais, saglabā ticību panākumiem.

VĒRSIS Nevajadzētu pārāk steigties ar jauninājumiem, reformām. Labāk darbojies ierastajā ritmā, esi apdomīgs finanšu lietās. Attiecībās ar mīļoto nav izslēgta greizsirdība, abpusēja neuzticēšanās.

DVĪŅI Spēsi pierādīt sevi kā labu taktiķi un analītiķi. Ļoti labvēlīgs laika posms banku darboņiem un organizatoriem. Attiecībās ar mīļoto izpaudīsies jūsu maigums un sapratne.

VĒZIS Tava uzvedība var izrādīties nedaudz dīvaina, it īpaši tas attieksies uz vīriešu kārtas pārstāvjiem. Kontaktējoties ar apkārtējiem, izvairies no sarežģītām, grūti izprotamām frāzēm.

LAUVA Būsi manāmi saspringts. Par iemeslu būs kāds piemirsts darbs, kura izpildei varētu pietrūkt laika. Tad nu nāksies lūgt kolēģu atbalstu vai arī saņemties un censties paveikt visu saviem spēkiem.

JAUNAVA Veiksmīga diena tām Jaunavām, kuras saistītas ar transporta un pārvadājumu jomu. Labvēlīgs laiks arī tālākiem braucieniem. Atvasītes var sagādāt tev patīkamu pārsteigumu.

SVARI Pateiksi kolēģim visu, ko tu par viņu domā, taču, kā vēlāk noskaidrosies, daudzi no taviem pārmetumiem nebūs īsti pamatoti. Tev derētu atcerēties, ka patiesība vienmēr ir kaut kur pa vidu.

SKORPIONS Kolēģi aktīvi vēlēsies tev ieteikt savu rīcības variantu, tomēr tev šoreiz ieteicamāk būtu turēties pie savas pārliecības! Kam izmantot svešu prātu, ja tev pašam uz pleciem ir gudra galva?

STRĒLNIEKS Netīši vari izpļāpāt slepenu informāciju. Attapīgākie pratīs savu kļūdu notušēt, vērst situāciju par labu. Vakarpusē atturies no visu veidu pārmērībām, citādi iespējamas nesaskaņas ar mīļoto.

MEŽĀZIS Iespējams, risināsies dažādi no tevis neatkarīgi procesi, kuri traucēs veiksmīgi prognozēt lietu tālāko virzību. Vislabāk būtu nogaidīt un rīkoties tikai tad, kad situācija patiesi stabilizēsies!

ŪDENSVĪRS Būsi bezgala praktisks, ar savu neatlaidību materiālajā plānā sasniegsi ievērojamus rezultātus. Šī nav gluži pati atbilstošākā diena juridiskajām formalitātēm, tiesu procesiem.

ZIVIS Tev šobrīd būs nepieciešams morāls atbalsts, kuru vislabāk spēs nodrošināt tuvākie draugi un kolēģi. Ja iespējams, atturies no finansiālu un nekustamā īpašuma jautājumu risināšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu