Fjūrijs: Kāpēc man būtu jācīnās ar Usiku? Viņš ir nezināms (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs uzskata, ka bijušais absolūtais pasaules čempions pirmā smagā svara kategorijā ukrainis Oleksandrs Usiks ir nezināms bokseris. 

"Usiks nav manos plānos. Viņš ir nezināms. Nevienu šāda cīņa neinteresētu. Viņš neatnestu naudu," izdevums "BoxingNews24" citē Fjūrija izteikumus. "Kāpēc gan man ar viņu vajadzētu boksēties? Viņš ir viegls smagsvars, kurš slikti runā angliski. Man ir vajadzīgas lielas cīņas, tāda man tiešām nav interesanta."

Savu nākamo cīņu Fjūrijs aizvadīs 22. februārī Lasvegasā, kur revanša cīņā tiksies ar amerikāņu bokseri Deonteju Vailderu.

"Usiks joprojām Rietumos ir ārzemnieks. Šāda cīņa negūtu ievērību. Čempionam smagsvaru divīzijā jābūt no Lielbritānijas vai ASV," pauda Fjūrijs. 

31 gadu vecais Fjūrijs savas karjeras laikā uzvarējis 29 no 30 cīņām, 20 gadījumos to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. 

"Ukrainā Usiks varbūt ir liela zvaigzne, bet Lielbritānijā un ASV neviens neinteresējas par ukraiņu bokseriem," uzskata Fjūrijs. 

Ukrainas bokseris savu nākamo cīņu varētu aizvadīt martā. Neoficiāli izskanējis, ka viņš cīnīsies pret Lielbritānijas bokseri Dereku Čizoru.

Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - 17 uzvaras (14 nokauti) 17 cīņās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu