Atvieglojumi jaunajām ģimenēm 2020

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jaunais 2020.gads mūs priecēs ar papildu atvieglojumiem jaunajiem un esošajiem vecākiem, kuru ģimenēs aug nepilngadīgi bērni. “Es mīlu kafiju” komanda nāk klajā ar sirsnīgu iniciatīvu jaunajām ģimenēm ar maziem bērniem, nodrošinot viņus ar papildu atvieglojumiem.

Es mīlu kafiju” iestājas par ģimeniskām vērtībām, laimīgiem vecākiem un stiprām ģimenēm, kurās augt mūsu atvasēm! Ikviens vecāks apzinās cik vērtīgs ir kvalitatīvs miegs un atpūta, bet ne vienmēr to jaunajiem vecākiem izdodas realizēt par visiem 100. Tase gardas, aromātiskas kafijas ir mazs, bet nozīmīgs uzmundrinājums ne tikai rīta agrumā, bet visas dienas garumā. Lai vienmēr pietiek enerģijas veltīt tik īpašo laiku mūsu mazajiem!

Par katru nepilngadīgu bērnu, kas aug jūsu ģimenē, saņemsiet illy kafijas bundžu no “Es Mīlu Kafiju” pilnīgi bez maksas, ja iegādāsieties kādu no illy kafijas kapsulu automātiem. Illy kafijas kapsulu automāts ir brīnišķīgs palīgs ikdienas gaitās, tāpēc tam būtu jābūt katras mājas virtuvē vieglākai dzīvei. Ja jūsu ģimenē aug trīs vai vairāk nepilngadīgu bērnu, tad, lai saņemtu bezmaksas kafijas bundžas, šis fakts būs jāpierāda.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Kāpēc izvēlēties illy kafijas kapsulu automātu?

Nav nepieciešama milzīga investīcija – illy aparāti, sākot jau no 99 eur. Kafijas kapsulas nodrošina ērtu, ļoti klusu, tīru un mūsdienīgu kafijas pagatavošanu. Kafijas kapsulu risinājumam ikdienā nav nepieciešama nekāda kopšana - virtuvē viss paliek tīrs un kārtīgs. Kafijas kapsula jāieliek kafijas automātā, jānospiež taustiņš, un jau pēc dažām sekundēm varēsi baudīt izcilu illy kafiju – tieši tādu pašu kā jebkurā illy restorānā visā pasaulē!

Apvienojot kafijas kapsulu automātu ar piena putotāju, iespējams pagatavot arī tādus krēmīgi putota piena dzērienus kā Cappuccino, Latte, kā arī pagatavot bērniem saldu putu kakao!

Noteikumi

  • Pērkot jebkuru illy kafijas automātu, saņem bez maksas jebkuru illy kafijas kapsulu bundžu par katru nepilngadīgu bērnu, kas aug tavā ģimenē.
  • Ja ģimenē aug trīs un vairāk nepilngadīgi bērni, tad šo faktu būs jāspēj pierādīt.
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu