Klajā nāks grupas "Martas asinis" jaunais albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 24. janvārī, klajā nāks pašmāju grupas “Martas asinis” jaunais albums “Bauda”. Albumā apkopotas septiņas dziesmas, kuras ierakstītas 2019. gada rudenī Valmierā - “Hodilla studijā”. 

"Ciniski teksti, grūvīgs ritms un lipīgas melodijas - tāds ir grupas jaunākais ieraksts. Albums “Bauda” aicina klausītājus mīlēt dzīvi, justies labi un pelnīt daudz naudas. Tas ir veltījums visiem influenceriem un modernās dzīves pazinējiem," teikts grupas preses paziņojumā. 

Grupas skanējums pēdējo gadu laikā ir attīstījies un kļuvis daudz dzīvāks. Tāpēc, strādājot pie jaunā albuma, bija svarīgi maksimāli saglabāt instrumentu autentisko skanējumu. Valmierā tika ierakstītas dzīvās bungas, ģitāras, sintezatori un vokāls. Galarezultātā grupa ir atklājusi jaunu, iepriekš vēl nedzirdētu “Martas asinis” šķautni. 

Albums būs pieejams visās populārākajās digitālajās mūzikas straumēšanas vietnēs – Spotify, iTunes, Deezer, Bandcamp u.c. 

Martas asinis "Bauda"
Martas asinis "Bauda" Foto: publicitātes

Sestdien, 25. janvārī, klubā "Aleponija" notiks grupas jaunākā albuma prezentācijas koncerts. Par īpašu cenu būs iespēja iegādāties arī albumu CD formātā. Sākums 21:00, ieeja par brīvu. 

Grupas sastāvā ir Filips Derums, Aigars Valdmanis, Staņislavs Kuļikovs un Aivis Iesalmanis.

Foto: “Kartupeļpalma”: Martas Asinis.

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu