"Arēnā Rīga" uzstāsies "Bon Iver"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džastins Vernons (Bon Iver)
Džastins Vernons (Bon Iver) Foto: publicitātes

Mūziķis Džastins Vernons (Justin Vernon), kurš darbojas ar skatuves vārdu «Bon Iver», šogad apciemos Rīgu, ziņo "Positivus". Projekta ilgi gaidītais koncerts notiks 2. novembrī "Arēnā Rīga". 

2007. gadā Džastina Vernona radītais Bon Iver debijas albums “For Emma, Forever Ago” kļuva par īstu indī žanra stūrakmeni, iegūstot plašu pasaules mūzikas kritiķu un klausītāju atzinību. Leģendām apvīta ir tieši šā albuma tapšana, un tas padarīja Džastinu Vernonu par vienu no savas paaudzes ievērojamākajiem dziesminiekiem.

Gadu gaitā Bon Iver ieguvusi daudzus nozīmīgus mūzikas industrijas apbalvojumus. Grupas 2012. gada albums “Bon Iver” izcīnīja divus Grammy apbalvojumus. Džastinam bija grūti sadzīvot ar strauji augošo popularitāti, un kādu brīdi Bon Iver darbība tika pat pārtraukta. Pēc atgriešanās un jauna albuma “22, a Million” publicēšanas Bon Iver slava turpināja augt, un viņu albumi vienmēr tika pieminēti gada labāko albumu vidū.

2019. gada augustā Bon Iver izdeva ceturto studijas albumu “i,i”. Albuma dziesmas nonāca plašā globālo radio staciju apritē. “i,i” īpaši izceļ Džastina Vernona radošo noskaņu, ko mākslinieks veiksmīgi pārvērtis albuma 13 skaņdarbos ar teju 50 mūziķu iesaisti.

Džastins Vernons arī pazīstams ar vairākiem citiem mūzikas projektiem, kuros viņš ir iesaistījies, - Volcano Choir, Big Red Machine, The Shouting Matches un Gayngs.

Biļešu iepriekšpārdošana uz Bon Iver 2. novembra koncertu Arēnā Rīga sākas no ceturtdienas, 23. janvāra, plkst. 11:00 un publiskā tirdzniecība no piektdienas, 24. janvāra, plkst. 11:00 “Biļešu serviss” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu