Trešdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 15. janvārim.

AUNS Nelabvēlīgs laiks nākotnes plānošanai, pētnieciskajai darbībai. Labāk veiksies radoša rakstura nodarbes. Vari pievērsties labdarībai. Attiecības ģimenē būs atkarīgas no tavas spējas savaldīt temperamentu.

VĒRSIS Paplašini savu zināšanu loku. Šis ir piemērots laiks mācībām. Vislabāk veiksies valodu un saskarsmes psiholoģijas zinībās. Ja nepieciešams, vari kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

DVĪŅI Izvairies apspriest profesionālos jautājumus sabiedriskās vietās. Vari iegādāties datortehniku. Padosies visa veida rakstu darbi, sacerējumi, tātad laba diena žurnālistiem, dzejniekiem, blogeriem.

VĒZIS Rīta pusē iespējamas nesaskaņas ar mīļoto. Sakāpinātās emocijas būs spēcīgas un par visu varu lauzīsies uz āru. Tev neapšaubāmi jāprot savākties un nejaukt personīgo dzīvi ar darba lietām!

LAUVA Nelabvēlīga diena finansiālo jautājumu risināšanai. Vari kļūt neraksturīgi izšķērdīgs un pat neapdomīgs. Pastāv iespēja iedzīvoties parādos. Iespējams, ar savu rīcību šokēsi mājiniekus.

JAUNAVA Priekšniecība augstu novērtēs tavas darba spējas un izdomu. Jauniegūtie sadarbības partneri var izrādīties negodīgi cilvēki, kuri spēlē pēc saviem noteikumiem. Dienas beigās iespējams patiess nogurums.

SVARI Kļūsi nedaudz ārišķīgs, neiecietīgs. Šis nav tas labākais laiks, lai tiktos ar partneriem un runātu ar priekšniecību. Iespējamas nejaušas un patīkamas atkalredzēšanās ar seniem paziņām.

SKORPIONS Mākslinieciskajiem Skorpioniem var būt radošais uzplaukums, sevišķi mūziķiem! Pārējiem labs laiks, lai dotos ceļojumā uz siltām zemēm, atpūstos, smeltu jaunas idejas.

STRĒLNIEKS Vēlams lielāku vērību pievērst savam ārējam izskatam. Varbūt ir laiks apmeklēt frizieri vai skaistumkopšanas salonu. Dažiem Strēlniekiem iespējamas romantiskas tikšanās, jaunas mīlas dēkas.

MEŽĀZIS Vēlams saskaņot savu rīcību ar priekšniecību, sevišķi, ja boss nav omā. Iespējami negaidīti pavērsieni no augstākstāvošu amatpersonu puses. Šis nav pateicīgākais laiks finansiāla rakstura ieguldījumiem.

ŪDENSVĪRS Var parādīties izteikts saspringums attiecībās ar pretējo dzimumu. Vainīga varētu būt nedaudz asā vai neiejūtīgā attieksme no tavas puses. Savukārt naudas lietās gaidāmi panākumi.

ZIVIS Nāksies pierādīt savu spēju mobilizēties, strādāt dubultā tempā. Centīgākajām Zivīm tas nesagādās nekādas problēmas. Taču slinkākajiem eksemplāriem pirmajā momentā būs diezgan pagrūti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu