Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

SESTDIENA

AUNS Vairums Aunu droši vien nesēdēs mājās, bet dosies izbraukumā pie dabas vai apmeklēs kādu kultūras pasākumu. Vakarpusē nāksies pievērsties atvasīšu audzināšanas pasākumiem.

VĒRSIS Tava sejas izteiksme liecinās, ka neesi īpaši iepriecināts ar apkārtējo situāciju. Taču arī darīt kaut ko lietas labā nebūs īpašas kāres. Iespējams, tiksi uzaicināts ciemos pie drauga vai tuvinieka.

DVĪŅI Gribēsi pazīmēties un izcelt savu praktiskumu, saimnieciskumu. Laba diena, lai uzkoptu, sakārtotu mitekli. Nelabvēlīgs laiks tāliem ceļojumiem, bet droši vari atļauties pārskriet pār ielu ciemos pie drauga.

VĒZIS Šodien Vēzi varēs dēvēt par sabiedrības dvēseli. Labā humora un atmosfēras izjūta var palīdzēt tik pie jauniem paziņām iekarot pretējā dzimuma simpātijas. Vakaru pavadīsi romantiski intīmā gaisotnē.

LAUVA Tev būtu nedaudz jāsavalda savs temperaments, citādi tas var negatīvi ietekmēt attiecības gan ģimenē, gan esot draugu lokā. Vari apmeklēt skaistumkopšanas salonu, SPA procedūras.

JAUNAVA Būsi aizņemts ar atvasīšu pāraudzināšanu. Centieni disciplinēt, pieradināt bērnus pie kārtības mīlestības var dot rezultātus, taču ar nosacījumu, ka nekļūsi pārāk uzstājīgs vai bargs!

SVARI Būsi emocionāls, jūtās nenoturīgs. Iespējams, laimīga atgadījuma rezultātā uzlabosi savu materiālo stāvokli. Reāli tas varētu izpausties jauna, interesanta darba piedāvājuma veidā.

SKORPIONS Dod atslodzi saviem nerviem un centies pavadīt laiku mierā un klusumā. Attiecībās ar ģimenes locekļiem izvairies no neapdomīgiem izteikumiem un pārsteidzīgiem secinājumiem.

STRĒLNIEKS Vēlmes būs daudzas un dažādas. Zvaigznes vislabāk iesaka atpūsties draugu lokā. Daži Strēlnieki vēlēsies iegādāties jaunu apģērbu. No krāsām vislabāk varētu derēt zila, violeta vai klasiski melnā.

MEŽĀZIS Tu šobrīd aktīvi diskutēsi par filozofiskiem vai politiskiem jautājumiem, taču saruna ātri var pāraugt strīdā. Varbūt, pirms sāc iztirzāt sev vēlamo tematu, padomā, vai spēsi laikā apstāties.

ŪDENSVĪRS Būsi kārs uz dzīves baudīšanu, savukārt praktiskos mājas darbus atliksi uz vēlāku laiku. Vēlams savas aktivitātes saskaņot ar mīļotā cilvēka vēlmēm. Šodien vajadzētu izvairīties no ekstrēmām izklaidēm.

ZIVIS Diemžēl var pasliktināties attiecības ar mīļoto cilvēku. Nekrīti laulātajam uz nerviem ar saviem pārmetumiem. Šoreiz pareizākā taktika būs neuzbāzīga saruna, diplomātiska norāde uz esošo problēmu.

SVĒTDIENA

AUNS Dienu tieksies pavadīt patīkamu cilvēku sabiedrībā. Iespējams, izpaudīsies tavas līdera, vadītāja dotības. Vakarā vēlme izbaudīt mīļotā cilvēka sabiedrību sniegs lielāku baudu nekā cerēts!

VĒRSIS Būsi gādīgs pret ģimenes locekļiem, centīsies katram sagādāt kādu mazu prieka brīdi. Savukārt tev pašam lielāko gandarījumu sagādās iespēja atrasties starp savējiem un izbaudīt mājas atmosfēru.

DVĪŅI Šodien būs visai savāda diena. Iespējamas dažādas problēmas, tai skaitā arī konflikti ar mīļoto, taču visas likstas pazudīs tikpat ātri, cik parādījās! Nekādā gadījumā neiesāc neko jaunu!

VĒZIS Atmosfēra mājās būs atkarīga no tavas omas. Padomā, ar ko nodarbināt bērnus no skolas brīvajā laikā. Varbūt arī tev ir kāds brīvs brīdis, ko vēlies lietderīgi aizpildīt, un jūs varat darboties kopā!

LAUVA Savā dīvānā jutīsies kā tronī, no kura nokāpt liks tikai ziņa par iespēju labi izklaidēties! Varbūt arī kādam ģimenes loceklim būs nepieciešama “jūsu augstības” palīdzība un viņš tevi patraucēs.

JAUNAVA Ar savu kaitinošo attieksmi padarīsi apkārtējos gluži vai trakus. Ja nespēj savaldīties, dodies uz darbu vai garākā pastaigā. Esot vienatnē, vari nonākt pie vērtīgiem secinājumiem.

SVARI Tava nevēlēšanās kaut nedaudz pielāgoties ģimenes locekļiem var radīt nepatīkamu atmosfēru, kas savukārt brīvdienu var pārvērst līdz nepazīšanai. Labāka saskarsme veidosies ar jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Iespējami dažādi starpgadījumi un pat mantiski zaudējumi, apgrozoties plašās ļaužu masās. Ieteicamāk nodarboties ar sportu, doties pastaigā pa mežu vai no sirds izrunāties ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS Kaut arī piekritīsi, ka otrā pusīte nosaka toni un komandē parādi, taču sev uz galvas kāpt neļausi nevienam. Uzmanies no pārtērēšanās. Centies ierobežot bērnu visatļautību.

MEŽĀZIS Tavs domu gājiens būs diezgan savdabīgs, neikdienišķs, un tas piesaistīs apkārtējo uzmanību. Mīļotais cilvēks vēlēsies darīt ko pavisam atšķirīgu no ierastā, un tu labprāt viņam piebiedrosies!

ŪDENSVĪRS Galvenā dienas tēma būs ģimenes budžets un viss, kas ar to saistīts. Tev raksturīgā diplomātija palīdzēs novērst domstarpības ar tuviniekiem, kļūdainos secinājumus no mīļotā puses.

ZIVIS Mājinieki gribēs tieši to, kas pretējs taviem uzskatiem. Te nu viss būs atkarīgs no savstarpējās sapratnes un spējas pielāgoties. Vakarpusē nav vēlams pārāk daudz ēst vai lietot alkoholu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu