Līvānos aizdomās par slepkavības izdarīšanu operatīvi aiztur vīrieti (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

21.janvārī Valsts policija saņēma informāciju, ka Līvānos kādā dzīvokli  atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Notikuma vietā nekavējoties ieradās VP Preiļu iecirkņa likumsargi, kuri saistībā ar notikušo sāka kriminālprocesu un tajā pašā dienā aizturēja iespējamo vainīgo personu.

Nedēļas sākumā Valsts policija saņēma informāciju, ka Līvānos kādā dzīvoklī ir atrasts 1950.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – vairākām durtām brūcēm. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta, par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu, un sāktas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

Vīrietim nodarīti dažādi miesas bojājumi, tostarp vairāki naža dūrieni, kas arī kļuva par viņa nāves cēloni. Likumsargi operatīvi Līvānos aizturēja aizdomās turēto personu – kādu 1968.gadā dzimušu vīrieti. Jāpiebilst, ka vīrietis iepriekš bijis sodīts par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem un ticis atbrīvots no ieslodzījuma vietas 2019.gada pavasarī.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, tiek skaidrota vīrieša saistība ar minēto noziedzīgo nodarījumu un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Ar tiesas lēmumu 23.janvārī aizturētajam ir piemērots drošības līdzeklis – nesaistīts ar brīvības atņemšanu un par nodarīto draud kriminālatbildība.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu