Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 27. janvāra – 2. februārim.

AUNS Kā jau varēja paredzēt, būsi manāmi rosīgs, nespēsi īsti nosēdēt uz vietas. Šī nedēļa ir kā radīta, lai pievērstos ar mārketingu, prezentācijām saistītajam. Tev nesagādās nekādas problēmas kāpt lielākas auditorijas priekšā un prezentēt savas, uzņēmuma ieceres, reklamēt dažādus produktus. Nav izslēgts, kādam Auna zīmes pārstāvim tiks uzticēts doties kādā aizraujošā komandējumā, darba pieredzes apmaiņas braucienā ārpus valsts robežām. Brīvdienās derētu nedaudz atvilkt elpu, doties uz kādu kino seansu vai teātra izrādi.

VĒRSIS Tu šonedēļ netipiski daudz laika veltīsi ģimenes dzīvei. Kādam Vērsim tas nozīmēs jaunas kopdzīves sākšanu, citam attiecību pārtraukšanu vai ģimenes pieauguma plānošanu. Katrā ziņā notikumi privātajā jomā būs patiesi nozīmīgi. Darba lietas ritēs savu gaitu. Tas gan nenozīmē, ka ofisā varēsi snauduļot, taču apgalvot, ka tevi tā vien apkraus ar darbiem, arī nevarēs. Ja situācija to atļauj, nedēļas nogalē vari doties nelielā izbraukumā.

DVĪŅI Ja esi saistīts ar masu medijiem, tirdzniecību vai loģistikas jomu, tad gaidi jaunus izaicinājumus, pārbaudījumus. Tev šī nedēļa būs patiesi piesātināta ar raibiem notikumiem profesionālajās lietās. Nav izslēgts, var nākties uzņemties ilgtermiņa saistības, par kurām gan izjutīsi zināmas bažas, nedrošību. Taču zvaigznes no savas puses saka priekšā, ka viss būs kā nākas un pārdzīvojumiem šoreiz nav vietas! Mīlas frontē šonedēļ lieti noderēs tavas runas dotības un psihologa spējas.

VĒZIS Būsi apskaužami punktuāls un metodisks savā darbā. Nav izslēgts, apkārtējiem kalposi par piemēru, kam līdzināties. Ja nepieciešams, droši vari pievērsties jaunu projektu īstenošanai, veikt dažādus plānošanas darbus un tikties ar ārzemju partneriem. Arī radošajos aizsākumos tev smaidīs veiksme. Ģimenes dzīvē gan varētu būt grūtāk panākt kompromisus ar tuviniekiem, jo viņu uzvedība brīžiem var izrādīties diezgan despotiska, pārlieku principiāla.

LAUVA Tev nedēļa var iesākties saspringti, jo gluži kā zibens no skaidrām debesīm var rasties jauni pienākumi. Pilnīgi iespējams, kāds no Lauvas zīmes pārstāvjiem var apsvērt domu par darba maiņu. Taču steigties ar tik kardināliem soļiem nevajadzētu. Iespējams, ka pirmais iespaids par jaunajām saistībām būs bijis pārāk emocionāls, subjektīvs. Kopumā šis periods dos tev lieliskas iespējas apzināties, ko patiesi dzīvē vēlies sasniegt un kas tam ir nepieciešams. Mīļotais cilvēks šai sakarā var sniegt vairākus vērtīgus padomus.

JAUNAVA Šonedēļ vienlīdz labi padosies gan fizisks, gan intelektuāls darbs. Galvenais, kas tevi raksturos, ir neatlaidība, precizitāte un spēja ilgstoši koncentrēties noteikta uzdevuma veikšanai. Droši var izmantot doto brīdi, lai risinātu atbildīgus, sarežģītus pienākumus, veiktu nopietnas

pārrunas, apgūtu jaunas profesionālās iemaņas. Kad svarīgākie darbi paveikti, nepiemirsti par ģimeni, jo īpaši par atvasītēm. Kopīga atpūta ar tuviniekiem sniegs izteiktu gandarījumu.

SVARI Nedēļas sākumā būsi patiesi enerģisks. Visus spēkus veltīsi tikai un vienīgi profesionālajai jomai. Ja tomēr izbrīvēsies kāds mirklis, to atlicināsi nepadarītajām mājas lietām, iesāktajiem remontdarbiem. Noteikti saudzē veselību, jo nepārdomāti ēšanas paradumi var pavisam ātri likt par sevi manīt! Nedēļas otrajā pusē droši vari pievērsties radošām lietām, vaļaspriekiem, jaunu kontaktu veidošanai. Nav izslēgts, kādā izklaides pasākumā izdosies rast jaunus lietišķos kontaktus.

SKORPIONS Atbilstošs mirklis tīri sadzīvisku jautājumu risināšanai. Droši vari ķerties klāt visu veidu saimnieciski organizatoriskajām lietām, veikt nepieciešamos pārkārtojumus savā darba ikdienā. Tevi nebaidīs rutīna vai lieli darba apjomi, būsi par katru cenu noskaņots sasniegt nospraustos rezultātus. Romantiskajā plānā zvaigznes var sarūpēt patīkamus pārsteigumus, negaidītus notikumu pavērsienus, kuri liks tavai sirdij pukstēt manāmi straujāk.

STRĒLNIEKS Kādam Strēlnieka zīmes pārstāvim var nākties veltīt laiku dzīvesvietas maiņas, mantojumu vai citiem nekustamā īpašuma jautājumiem. Savā rīcībā centies būt savaldīgs, neļaut mirkļa emocijām ņemt virsroku. Kopumā nedēļa sola daudz darba, taču arī atdeve neliks vilties! Saskarsmē ar kolēģiem pratīsi uzturēt vieglu, nepiespiestu gaisotni. Mīlas dzīvē nāksies izrādīt izteiktāku iejūtību, vairāk ieklausīties otrās pusītes sacītajā.

MEŽĀZIS Šonedēļ kāds biznesa projekts var īstenoties, tieši pateicoties tuvinieku atbalstam, sakariem. Nav izslēgts, kāds Mežāža zīmes pārstāvis aizdomāsies par ģimenes biznesa sākšanu. Tu lieliski sapratīsies ar visu gadu gājumu cilvēkiem, kas ievērojami atvieglos cerēto mērķu sasniegšanu. Pilnīgi iespējams, savu veiksmīgāk izdosies apliecināt tiem, kuri saistīti ar zinātnes jomu, analītisko pētniecību, inženiertehnisko nozari. Brīvdienās aizmirsti par darbu un atļauj sev pienācīgi atpūsties!

ŪDENSVĪRS Garastāvokļa svārstības var nedaudz traucēt darba gaitām. Esi dubultā piesardzīgs, kārtojot juridiska vai finansiāla rakstura jautājumus. Ik pa brīdim vēlēsies aizmukt no realitātes un paklejot iedomu, filozofijas mākoņos. Šonedēļ lielu lomu spēlēs domubiedru klātbūtne. Ja radīsi līdzīgu uzskatu piekritējus, smelsies jaunu iedvesmu, dalīsies ar viņiem savā pieredzē, kopumā uzlabosi savu garastāvokli.

ZIVIS Biznesa jautājumi daudz vieglāk risināsies nedēļas sākumā. Pat īpaši necenšoties, tev var izdoties uzlabot materiālo stāvokli. Ja tavās rokās nonāk lieki naudas līdzekļi, atturies tos uzreiz iztērēt, labāk pietaupi lieku eiro nebaltām dienām! Nedēļas otro pusi var nākties veltīt birokrātiskiem, juridiskiem jautājumiem. Ja paša spēkiem netiec galā ar papīru kaudzēm, tad lūdz profesionāļa palīdzību. Nav izslēgtas nopietnākas pārrunas ar priekšniecību. Nedēļas nogalē pakārtosi sevi ģimenes vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu