"Sliktie zēni" otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu")
"Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā afroamerikāņu aktieru Vila Smita (Will Smith) un Mārtina Lourensa (Martin Lawrence) asa sižeta policijas filma "Bad Boys For Life" ("Sliktie zēni uz mūžu") šonedēļ saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo "collider.com".

Kompānijas "Sony Pictures" filma, kas seko 2003. gada lentei "Sliktie puiši 2", otrās nedēļas nogalē iekasējusi 34 miljonus dolāru. 

Filma vēsta par diviem Maiami narkotiku apkarošanas nodaļas policistiem Maiku Louriju (Vils Smits) un Markusu Barnetu (Mārtins Lourenss), kuri sāk domāt par došanos pensijā. Taču tad notiek kas tāds, kas izmaina viņu nodomus.

Filmas reklāmas rullītis.

Aizpagājušās nedēļas līderis, viena no "Oskara" balvas kandidātēm, filma "1917", numur 2. Režisora Sema Mendesa lente, kas vēsta par diviem britu karavīriem 1917. gadā Francijā, nedēļas griezumā iekasējusi 15,8 miljonus dolāru.

"1917"
"1917" Foto: publicitātes

3. vietā ar 12,5 miljoniem režisora Stīvena Geigena piedzīvojumu filma "Dūlitls" (Dolittle) - modernizēts stāsts par slaveno doktoru Dūlitlu un viņa draugiem. Galvenajā lomā - Holivudas superzvaigzne Roberts Daunijs jaunākais.

Filmas reklāmas rullītis.

4. vietā augstākais jaunums - britu režisora Gaja Ričija (Guy Ritchie) kriminālā komēdija "The Gentlemen" ar Metjū Makonahiju (Matthew McConaughey), Hjū Grantu (Hugh Grant) un Kolinu Ferelu (Colin Farrell) galvenajās lomās. 

Filmas reklāmas rullītis.

Piedzīvojumu filma «Džumandži: Nākamais līmenis» («Jumanji: The Next Level») ar 7,9 miljoniem noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu