Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Rīta pusē attiecībās ar mīļoto valdīs saspringums un savstarpēja neizpratne. Arī mēģinājumi izlīgt var ciest neveiksmi. Tomēr radušās nesaskaņas būs gaistošas un vakarā jau viss būs aizmirsts!

VĒRSIS Vajadzēs parādīt, uz ko esi spējīgs profesionālajā jomā. Šodienas panākumi lielā mērā var ietekmēt turpmāko karjeras kāpumu. Arī savstarpējās simpātijas kolektīvā būs pietiekami nozīmīgas.

DVĪŅI Esi piesardzīgāks, darbojoties ar biroja tehniku, šajā sakarā var būt nopietnas problēmas. Iespējams, būsi svārstīgs savos uzskatos, rīcībā. Lielāku uzmanību vajadzētu pievērst darāmā saturam, nevis formai!

VĒZIS Attiecības ar mīļoto būs sarežģītas un grūti prognozējamas. Sakāpinātās emocijas lauzīsies uz āru, tomēr darba lietās kaut kā spēsi saglabāt savaldību un lietišķumu. Pēc darba dodies nelielā pastaigā.

LAUVA Nelabvēlīgs laiks lietišķām pārrunām, jaunu kontaktu dibināšanai. Būs laba apetīte, varbūt vispirms iztukšosi ledusskapi un tad dosies uz restorānu iebaudīt ko daudz smalkāku.

JAUNAVA Problēmas var sagādāt šķietami ikdienišķie sīkumi, kuri tā vai citādi, bet kavēs darba procesu. Nebūtu vēlams aizņemties, aizdot vai ieguldīt naudu. Šodien labāk padosies radošas aktivitātes.

SVARI Veiksmīgs periods reklāmas, aģitācijas pasākumiem. Tava lieliskā humora izjūta būs jūtams trumpis panākumu gūšanā. Vakarpuse piemērota romantiskām vakariņām kopā ar otro pusīti.

SKORPIONS Būsi pārlieku principiāls, brīžiem pat sīkumains, kas var izraisīt apkārtējo neapmierinātību, kritiku. Centies skaidrāk apzināties, cik tālu drīksti iet, neradi liekus sarežģījumus, esi draudzīgāks.

STRĒLNIEKS Prātosi, kā būtu, ja būtu, bet gudrāks tāpat netapsi. Labvēlīgāks laika sprīdis fiziskā darba veicējiem. Dažiem Strēlniekiem var veidoties konflikti ar tuviniekiem naudas dēļ.

MEŽĀZIS Var parādīties jaunas peļņas iespējas. Labvēlīgs laiks darījumiem ar nekustamo īpašumu, vienīgi nevajadzētu izmantot mazpazīstama speciālista pakalpojumus!

ŪDENSVĪRS Smaids un pieklājība tev noteikti atvērs daudzas durvis. Attiecībās ar kolēģiem izvairies no svešu problēmu apspriešanas, tas var radīt liekus sarežģījumus, neērtas situācijas, nepieciešamību atvainoties.

ZIVIS Šoreiz paļaujoties uz intuīciju, pastāv manāms risks iedzīvoties finansiālajās nepatikšanās. Labāk neaiztikt finansiālos jautājumus, vairāk uzmanību koncentrēt ikdienišķajiem pienākumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu