"Dvīnes" turpina laist klajā kvalitatīvu popmūziku (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dvīnes"
"Dvīnes" Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ pie klausītājiem nonāk dueta "Dvīnes" jaunākā dziesma latviešu valodā "Sevi ieraudzīt". Jaunajai dziesmai tapis arī maigs un juteklisks videoklips. Dziesma seko iepriekš izdotajam singlam "Manā prātā tikai tu", kas iezīmēja kvalitatīvi jaunu sākumu dueta attīstībā. Noskaties! 

Dziesma “Sevi ieraudzīt” tēlaini apraksta pieaugšanas posmu dzīvē, ko piedzīvo ikkatrs. Tās mūzikas un vārdu autores ir pašas māsas Anastasija un Katrīne, un dziesmas producents ir Armands Varslavāns.

“Kad ar vienu kāju vēl esi agrā jaunībā, tās vieglumā, bet ar otru jau esi pārkāpis slieksnim, aiz kura gaida daudz mērenāks, nobriedušāks stāvoklis. Šo sajūtu var dēvēt par pieaugšanas apzināšanos, un šobrīd to piedzīvojam diezgan aktīvi, līdz ar ko gribējās to ietērpt vārdos un iemūžināt dziesmā, jo ticam, ka daudzi cilvēki ir piedzīvojuši, piedzīvo vai vēl tikai piedzīvos ko līdzīgu,” tā par skaņdarbu stāsta "Dvīnes".

Videoklipu veidojis Mārcis Šēners, ar kuru "Dvīnes" sadarbojās jau otro reizi, iepriekš strādājot pie dziesmas “Manā prātā tikai tu”, kas izdota iepriekšējā gada septembrī.

Noskaties video: "Sevi ieraudzīt".

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu