Pirmizrādi piedzīvo animācijas seriāls ar grupas "Gorillaz" dalību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Gorillaz" un Slowthai
"Gorillaz" un Slowthai Foto: publicitātes

Britu virtuālās realitātes projekts, kulta grupa "Gorillaz" sadarbībā ar britu reperi Slowthai un amerikāņu apvienību "Slaves" radījuši kopīgu skaņdarbu, kurš savu debiju piedzīvos jaunizveidotā interneta animācijas seriālā "Song Machine".

Paredzams, ka seriāls iznāks reizi nedēļā un tā pamatā būs virtuālās apvienības "Gorillaz" performances dzīvajā izpildījumā ar dažnedažādu mūziķu starpniecību, lai gan nedrīkst aizmirst par grupas spontanitāti.

Pirmā sērija "Momentary Bliss" pirmizrādi piedzīvos 30. janvāra vakarā, grupas YouTube kanālā un klīst runas, ka "Gorillaz" prezentēs veselus divus svaigus skaņdarbus.

Virtuālās grupas bundzinieks Rasels Hobss stāsta, ka "Song Machine" ir pavisam jauns veids kā darīt to, ko grupa darījusi jau gadiem: "Pasaule kustas pārāk strauji un nekad nebūs iespējams paredzēt, kurš studijā viesosies nākošais. Raidījums pastāvēs no nezināmā, tas darbosies uz tīra haosa pamatiem. Tādēļ mēs esam gatavi strādāt pie mūzikas tā it kā nebūtu rītdienas, jo nekad jau arī īsti nevar zināt."

Ar dziesmu grupa centīsies distancēties no tipiskā albumu cikla, apvienojot spēkus ar vienmēr mainīgu mākslinieku sastāvu.

Britu animētā apvienība vien pērnajā decembrī kinoteātros visā pasaulē izrādīja pilnmetrāžas dokumentālo filmu "Gorillaz: Reject False Icons", kurā iemūžināti un dokumentēti dažādi grupas darbības aizkadri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu