Hamiltons vēl neesot runājis ar Mercedes par jaunu līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūiss Hamiltons
Lūiss Hamiltons Foto: Reuters/ScanPix

Seškārtējais Pirmās formulas (F-1) čempions Lūiss Hamiltons vēl nav veicis pārrunas ar savu līdzšinējo komandu "Mercedes" par jauna līguma noslēgšanu.

Lielbritānijas pilotam pēc šīs sezonas noslēdzas līgums ar "Mercedes", kas līdz šim viņam ik gadu maksā 40 miljonus sterliņu mārciņu (47,4 miljonus eiro). Jau iepriekš izskanēja baumas, ka Hamiltons varētu pievienoties "Ferrari" komandai. 

Baumas kļuvušas vēl pamatotākas pēc tam, kad motosportam tuvu stāvoši cilvēki no Itālijas atklāja, ka sarunas starp Hamiltonu un "Mercedes" bosu Toto Volfu pagaidām vedās gausi.

To apliecināja arī Hamiltona ieraksts sociālajā vietnē "Instagram". "Toto un es vēl nemaz neesam runājuši par jaunu līgumu. Darījums līdz šim vēl nav pārspriests," vēsta ieraksts, kas internetā vairs nav atrodams.

"Mercedes" komandas lielākie konkurenti "Red Bull" un "Ferrari" gan nesēž rokas klēpī salikuši, jo izdevies panākt vienošanos ar savām lielākajām zvaigznēm Maksu Verstapenu un Šarlu Leklēru, kuram aizvadītā sezona bija tikai otrā F-1 seriālā.

"Ferrari" jau iepriekš lika noprast, ka līdzšinējais komandas līderis Sebastjans Fetels pēc 2021.gada, kad noslēdzas viņa saistības ar komandu, visticamāk, vairs nevadīs sarkano bolīdu. Savukārt īsi pēc tam jau paklīda baumas par interesi piesaistīt Hamiltonu.

Hamiltonam šosezon ir iespēja atkārtot Mihaēla Šūmahera rekordu - septiņas uzvaras F-1 čempionātā.

"Mercedes" komanda savu jauno bolīdu plāno testēt 14.februārī aiz slēgtām durvīm. Pirmie oficiālie F-1 testi paredzēti piecas dienas vēlāk, savukārt sezonas sākums gaidāms 15.martā Melburnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu