Uz Duvras klintīm parādījies uzraksts "Mēs joprojām mīlam ES" (3)

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Lielbritānijā Eiropas Savienību (ES) atbalstošie aktīvisti virs Duvras baltajām klintīm, kas ir viens no valsts pazīstamākajiem objektiem, izvietojuši milzīgu plakātu ar uzrakstu "We still love EU" ("Mēs joprojām mīlam ES").

Akcijas organizators Entonijs Huks internetā izvietojis no drona uzņemtu video ar plakātu, kurā vārds "mīlestība" attēlots kā Lielbritānijas karogs sirds formā.

Huks, kurš līdz šim bija Eiropas Parlamenta deputāts no Lielbritānijas liberāldemokrātu partijas, paziņoja, ka ar kopfinansēšanas palīdzību savācis vairāk nekā 10 000 mārciņu, lai samaksātu par 150 kvadrātmetru lielo plakātu "tiem, kuri novērtē mūsu attiecības ar ES".

Plakāts arī paredzēts "tiem trim miljoniem ES pilsoņu, kuri Lielbritāniju dēvē par mājām; mūsu ģimenēm, draugiem, ārstiem, skolotājiem".

Plakāts domāts "tiem, kuriem šis ir bailīgs, nemierīgs laiks", pavēstīja Huks.

"Diemžēl mēs tagad nevaram apturēt "Brexit", taču varam sūtīt spēcīgu vēstījumu pasaulei, ka joprojām mīlam Eiropu," norādīja Huks. "Mēs varbūt dodamies prom, taču  joprojām vēlamies labas attiecības ar mūsu tuvākajiem kaimiņiem nākotnē."

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu